A helyi gazdaságot támogatja a Mercure Belgrade Excelsior

Forrás: turizmus.com

 2017. október 19. 16:00

Hivatalosan is megnyitott a szerb fővárosban a Mercure Belgrade Excelsior. Az ország első Mercure szállodáját az AccorHotels kelet-európai stratégiai partnere, az Orbis Hotel Group üzemelteti, partnerségben a tulajdonossal és befektetővel, a LAMPSA Hellenic Hotels-szel.

Gazdag kulturális örökségével a Mercure Belgrade Excelsior elkötelezett a legmagasabb minőségű szolgáltatások és a különleges szállodaélmény nyújtása iránt, miközben kizárólag helyi beszállítókra támaszkodva alakítja ki étel- és italkínálatát, ezzel hozzájárulva a helyi gazdasághoz a lehető legpozitívabb, legfenntarthatóbb módon.

 

Szerbia a 96. ország, ahol az AccorHotels márkái megtalálhatóak, elősegítve ezzel Belgrád, mint vonzó úti cél megjelenítését a világszerte ismert szállodacsoport hűségprogramjának több mint 36 millió tagja számára.

Az exkluzív megnyitón a helyi üzleti és turisztikai szféra képviselői mellett a kormányzat képviselői is részt vettek. A Szerb Turisztikai Szövetség Kereskedelmi Kamarájának a titkára, Ms. Tijana Maljkovic kiemelte, hogy Szerbia egyre több befektetőt vonz, majd hozzátette: „Köszönhetően az AccorHotels / Orbis Csoportnak, Belgrád már egy olyan város, ahol nagyszerű minőségű szállodát és szolgáltatást is találhatunk. Ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy tovább népszerűsítsük Szerbiát és Belgrádot.”

 

A Mercure az egyetlen olyan midscale szállodamárka, amely egyesíti a nemzetközi hálózat erejét a magas minőség iránti elkötelezettséggel és a szállodák otthonos hangulatával, mely a helyi közösségekben gyökerezik. Bár az összes Mercure szálloda különböző, mindegyikben megtalálható a szenvedély a magas minőségű szolgáltatások iránt.

A Mercure Belgrade Excelsior 73 szobával, egy étteremmel és egy konferencia teremmel várja vendégeit Belgrád központjában.

 

 

Fotók: AccorHotels

 

Kapcsolódó cikkek