A HRS Group megosztja partnereivel a preferált channel managereket

Forrás: turizmus.com

 2015. augusztus 18. 17:31

A disztribúció időigényes feladat a szállodaipar számára, a különböző piacok intelligens rendszereket igényelnek, amelyek támogatják a szállodavezetőket munkájuk során. A HRS Group minősített channel managerekkel segíti partnerei munkáját.

Azon partnercégek, amelyek különösen magas színvonalat képviselnek, megkapják a minőséget jelölő "Preferált IT partner" pecsétet. A pecsét, amelyet 2015 elején vezettek be, a HRS Group extranetjében kiemelten jelenik meg. Ez jelzi a szállodatulajdonos számára, hogy a megfelelő Channel Managerek magas funkcionalitását várhatják, például egy olyan felületet, amely megfelel a HRS Group legújabb műszaki szabványainak, valamint amely különösen ügyfél- és megoldásorientált támogatást nyújt. Mostanáig a következő Channel Managerek részesültek ebben a kitüntetésben: Availpro, Cultuzz GmbH (Cultuzz), Touronline AG (DIRS21), TravelClick, Winres Hospitality (Smarthotel), A.E.C. srl (Vertical Booking/Blastness) ésTurisoft (Hotel-Spider).

A funkció célja a felülettel a szállodapartnerekhez való gyors és hatékony kapcsolódás, valamint a kiemelten jó ügyfélszolgálat biztosítása. A kiemelés iránymutatásul szolgál azon szállodák számára, amelyek eddig nem dolgoztak Channel Managerrel. A Channel Managerek profitálnak a kölcsönös marketingakciókból, és részt vesznek technikai innovációkban és beállításokban, mint fejlesztési és kísérleti partnerek.

"Mint innovatív és ügyfél-orientált szolgáltató, folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat és megoldásainkat a partnereink számára. A HRS Group fókuszában a Channel Management partnereivel történő együttműködés elősegítése, valamint a közreműködő válllakozások elégedettségének növelése áll” – mondja Aryphone Belly, a HRS Group partnermenedzsment-felelőse.

“A Hotel Solutions részlegnél gyakran megkeresnek minket a szállodatulajdonosok, melyik channel managert érdemes választaniuk. Megfelelő döntést hozni nem könnyű feladat. A piac számos szolgáltatóval telített, melyek különbözű szintű funkciókat és támogatást nyújtanak ügyfeleiknek az általános szabványok mellett. Nagy örömömre szolgál, hogy a HRS most megosztja "bennfentes tudását" szállodapartnereivel"– teszi hozzá Daniela Sedlonova (képünkön), a HRS GROUP Hotel Solutions részlegének kelet-európai regionális értékesítési vezetője. (X)