A kínaiak szerint a KLM a legjobb európai légitársaság

Forrás: turizmus.com

 2015. április 24. 15:50

A KLM amellett, hogy tavaly a legpontosabb légitársaság elismerést érdemelte ki, most a rangos, sanghaji TTG China Travel Awards a legjobb európai légitársaságnak minősítette.

A KLM Holland Királyi Légitársaság szerezte meg a legjobb európai légitársaságnak járó díjat a sanghaji nyolcadik TTG China Travel Awards díjátadón – tájékoztatott közleményében a légitársaság.

Ez a díj elismeri a szolgáltatási szinteket, a rengeteg járatot Kína és Európa között, a professzionális kereskedelmi és marketingcsapatot, valamint a szoros együttműködést az utazási irodákkal. A TTG China Travel Awards az egyik legrangosabb utazási elismerés Kína turizmus iparágában. A győztest utazási ügynökök, túravezetők és a TTG olvasóinak szavazatai alapján választották.

 

„Kína rendkívül fontos piac a KLM számára. Tovább folytatjuk az új termékek és szolgáltatások bevezetését a kínai utasok számára, többek között a World Business Class osztály felszerelését az ággyá alakítható ülésekkel" – nyilatkozta BasGerressen, az Air France-KLM kínai vezérigazgatója.

Az Air France és a KLM idén nyáron heti 88 járatot üzemeltet a párizsi Charles de Gaulle és az amszterdami Schiphol repülőtereken keresztül 9 nagy kínai célállomásra: Peking, Sanghaj, Kanton, Csengtu, Hangcsou, Xiamen, Vuhan, Hongkong és Tajpej. (x)