A legjobb céges rendezvényeket díjazta az UNICEO

Forrás: turizmus.com

 2020. március 09. 14:26

A genfi székhelyű UNICEO idén először hirdette meg Magyarországon a „Live Communication Awards” pályázatot, hogy az UNICEO-tagokhoz köthető vállalatok, szakmai szervezetek stratégiájába illeszkedő, „élő kommunikációs” megoldásait elismerje.

Összhangban az UNICEO víziójával a díj meghirdetésével a szövetség célja kihangsúlyozni a rendezvények stratégiai szerepét, mint az üzleti fejlődés mutatóit, különösképp a márka iránti elköteleződés növelése és a céges üzenetek kommunikálása érdekében, új ötletekkel segíteni és inspirálni az UNICEO tagjait a saját rendezvényeik megvalósításában, valamint elismerni a tagok tehetségét eseményeik bemutatásán keresztül - tájékoztatta lapunkat a szövetség.

A díjra a 2019-ben megrendezett eseményekkel lehetett pályázni.

A nyertesek az UNICEO díjával

Fotó: UNICEO

Az idei öt nyertes a következő: Westend (Most Creative Event kategória), Microsoft (Most Engaging Event), E.ON (Best CSR Integrated Event), Szerencsejáték Zrt. (Best Event Integrated into Corporate Strategy) és Bosch Magyarország (Best Event Integrating Art). A zsűri különdíját az Erste Bank kapta.

Laurent Fuchs, az UNICEO elnöke, valamint Mantuano Mónika, a szövetség magyarországi alelnöke hangsúlyozta: „Az UNICEO legújabb kezdeményezése, a Live Communication Awards egy olyan szakmai elismerés, amelyet céges rendezvényekért felelős döntéshozók ítélnek oda az adott kategória legjobb projektjeit díjazva. Ezáltal a díj olyan értéket képvisel, ahol a kiválasztási szempontrendszer magas szakmai hozzáértést követel és a győztes vállalatok méltán lehetnek büszkék a rendezvényeikre.”