A magyar pavilon a dubaji expó hét kihagyhatatlan látványossága között

Forrás: turizmus.com

 2021. november 23. 18:16

A dubaji világkiállítás magyar pavilonja az egyik népszerű dubaji közösségi csatorna, a Gulfbuzz értékelése alapján bekerült az expó hét kihagyhatatlan látványossága közé.

A Dubaji Világkiállítás megnyitása óta számos helyi médium, utazási blogger, influenszer látogatta meg a Magyar Pavilont és osztott meg róla tartalmakat saját social felületein. Az egyik népszerű helyi közösségi csatorna (Gulfbuzz) válogatása alapján pedig a „7 kihagyhatatlan expólátványosság” közé is bekerült az orosz, a német és a holland pavilonnal egyetemben.

A Magyar Pavilon kupolaterme

Fotó: MTÜ

Az egyik legnagyobb érdeklődés a kiállítás csúcspontját, a kupolatermet övezi, ahol a látogatók egyedülálló audiovizuális látványban és élményben részesülhetnek. Az Aqua Roots of Hungary névre keresztelt, gyógy- és termálvizeket bemutató kiállításon a napokban fogadták a kétszázezredik látogatót, aki a Fülöp-szigetekről érkezett egy baráti társasággal.

Tóth Andrea, az Expo 2020 Magyarország Nkft. ügyvezetője és Tatár Szabolcs miniszteri biztos üdvözli a magyar pavilon kétszázezredik látogatóját és annak barátait

Fotó: MTÜ