A Magyar Turisztikai Ügynökség idén is jelen van a Szigeten

Forrás: Magyar Turisztikai Ügynökség

 2016. augusztus 11. 16:51

Az elmúlt évekhez hasonlóan 2016-ban is kitelepült a Magyar Turisztikai Ügynökség a Szigetre. A 200 négyzetméteres stand a Tribute színpad és a Sziget VIP között található.

Az Ügynökség augusztus 12. péntektől, egészen keddig várja az érdeklődőket, minden nap 14 és 22 óra között. A GoToHungary stand idei központi fesztivál installációja, a GastroBistro, amely a Volt és a Sound után most a Szigetre is kiköltözött.

 

A bátor jelentkezők birtokba vehetik a digitális főzőfülkét, hogy megtudják, mennyire jártasak a magyar gasztronómiában, el tudnak-e készíteni például egy paprikás krumplit vagy akár egy madártejet. A rögtönzött szakácsoknak 14 recept – 25 hozzávaló és 1 perc áll rendelkezésére, ennyi idő alatt kell kifőzni valami finomat, persze csak virtuálisan.

A gasztronómián kívül a látogatók megismerkedhetnek Magyarország turisztikai kínálatával is. A szálláshelyekről, turisztikai attrakciókról a Magyar Turisztikai Ügynökség munkatársai adnak teljes körű tájékoztatást a standon felállított információs pultnál. A fesztiválra központi nemzetközi study tour is érkezik, amelyen közel 50 külföldi újságíró vesz részt 15 országból.

A study tour résztvevői pénteken érkeznek a fővárosba, ahol  turisztikai attrakciókkal, különböző szolgáltatásokkal ismerkednek, délutánonként pedig részesei lehetnek az igazi Sziget-élménynek.