A Magyar Turizmus Akadémia januárban újraindítja B2B értékesítési alapozó képzését

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. január 17. 16:58

B2B Értékesítés alapjai - 2 alkalmas tréning a profi ügyfélkapcsolat kiépítés elsajátítására.

Az ügyfelek gondolkodásának megváltozásával, valamint a pandémia utóhatásainak köszönhetően az értékesítői magatartásban is változások álltak be - nem lehet ugyanúgy értékesíteni, mint régen.

Értékesítési alapozó képzésük a megváltozott helyzethez, az aktuális igényeknek megfelelően nyújt segítséget a csoportos lekérésekkel, illetve rendezvényekkel foglalkozó munkatársak számára, akik az ügyféltípusokat megismerve a saját erősségeik mentén könnyedén elérhetik, hogy gyorsabb és egyszerűbb legyen a kommunikáció, ezzel pedig majd a zökkenőmentes lebonyolítás.

A képzés ideális résztvevői kezdő értékesítők, akik most vagy a közeljövőben kezdik ügyfélkapcsolataikat kiépíteni vagy a reaktív értékesítési oldalon dolgoznak. Feketeöves értékesítőknek, értékesítési vezetőknek tudatosítás szintjén, ismétlésként lehet ajánlott részt venni ezen a képzésen, hiszen értékesítői önismeret témában is sok munícióval gazdagodhatnak.

Kifejezetten javasolt a részvétel szállodásoknak, rendezvényhelyszíneknek és rendezvényszervezőknek egyaránt, hogy az ügyfélkapcsolataikat még jobban ki tudják aknázni.

2022. január 26. és február 2. Személyes értékesítés újra a fókuszban! - Értékesítési alapozó képzés, avagy hogyan növeljük leggyorsabban bevételeinket?

Fotó: 123rf.com

A pandémia előtti keresleti piac az értékesítőkből rendelésfelvevőket csinált. Most viszont szükség van azokra a kompetenciákra, amikkel sikeres partnerkapcsolatokat lehet felépíteni – elindult a verseny az ügyfelekért!

Sosem volt még olyan fontos az önismeret és emberismeret, mint állandóan változó világunkban. Az ügyfelekre való ráhangolódás képessége már korábban is hozzájárult a biztos bevételt jelentő üzleti kapcsolatok kialakításához, és most még fontosabb lett.

Ebben a helyzetben az a cég nyer, aki a leggyorsabban tud ráhangolódni az ügyfelek megváltozott igényeire és a legprofibb eszközei vannak az ügyfélkapcsolatok ápolására.

Tréningünkön résztvevőink mindezek mellett egy hatékony önismereti eszközt, egy 25 oldalas, személyre szóló Innermetrix DISC tesztet is kapnak a saját értékesítési stílusuk, erősségeik és kihívásaik beazonosításához.

Jelentkezési határidő: 2022. január 19.
Kedvezményes részvételi díj a 2 alkalmas képzésre: 69 000 forint/fő + áfa

(X)