A Magyar Turizmus Akadémia vezetői alapképzést indít leendő vezetőknek!

Forrás: turizmus.com

 2022. január 31. 17:48

”Készüljünk a vezetői szerepre!” 5 modulból álló csoportos képzés előléptetés/kinevezés előtt álló munkatársaknak.

A pandémia minden területen felgyorsította az átalakulási folyamatokat, több kollégának kell új pozícióban megállnia a helyét. „Készüljünk a vezetői szerepre” vezetői alapképzésükkel a leendő vezetőket támogatják abban, hogy minél gördülékenyebben tudjanak az új szerepkörbe beilleszkedni.

Ha saját motivációból tanulnád meg a vezetői alapokat, vagy a céged szeretné, hogy feljebb lépj a ranglétrán, ez a képzés Neked szól!

Képzésükkel speciális tudást és támogatást adnak minden jövőbeli vezetőnek, hogy a mély víz helyett tudatosan készülhessenek a kinevezésre.

5 alkalmas online vezetői alapképzésükön olyan témaköröket járnak körbe, mint

  • Vezetői önismeret és hatékonyságfejlesztés – személyre szabott elemzéssel!
  • Vezetői szerepek, feladatkörök
  • Vezetési stílusok
  • Csapatformálás, együttműködés-fejlesztés
  • Vezetői kommunikáció, konfliktuskezelés

Figyelem!
Miután az alapokat tanítják, így ez a képzés csak egyben vásárolható meg.
Mint minden képzésükre, természetesen erre is vonatkozik az EXTRA újraindulási támogatás, hiszen azt szeretnék, hogy kiváló vezetők irányítsák a szakmát!

Bővebb információk és a jelentkezési felület megtalálható lejjebb görgetve, a képzésre kattintva.

2022. február 18./ 25., március 4./ 11./ 18.

LEENDŐ VEZETŐKNEK - Készüljünk a vezetői szerepre! - 5 modulból álló csoportos képzés előléptetés/kinevezés előtt álló munkatársaknak

Fotó: 123rf.com

Az utódlás kinevelése, a fiatalok felkészítése a vezetői szerepre mindig kihívás elé állítja aktív vezetőinket. Attól, hogy valaki profi a szakmájában, még nem biztos, hogy egy fokkal feljebb lépve, zsigerből tudja hozni a megváltozott szerep igényelte elvárásokat.

Képzésünk támogatást ad minden mostani, és jövőbeli vezetőpalántának, hogy tudatosan, előre felkészülhessen a kinevezésre, a ranglétrán feljebb lépésre, így a megváltozott szerepkörben is ugyanolyan hatékonysággal tudjon dolgozni, mint szakemberként.  5 alkalmas átfogó programunk kiváló belépő a Vezetői Akadémiánk további képzésein való részvételre.

Olyan kezdő vagy leendő vezetőknek ajánljuk képzésünket, akik támogatást szeretnének kapni az alapoktól építkezve ahhoz, hogy céltudatosan fejleszthessék vezetői tevékenységüket.  Gyakorló vezetőknek Vezetői Akadémiánk gyakorló vezetőknek szóló programjait ajánljuk, de amennyiben moduláris rendszerben az alapoktól szeretnének megerősítést, ismétlést, akkor szeretettel várjuk őket ezen képzésünkön is.

Jelentkezési határidő: 2022. február 9.
Kedvezményes részvételi díj az 5 alkalmas képzésre: 170 000 Ft/fő + áfa

Részletekért és a jelentkezéshez IDE kattints!

(X)


 

Borítókép: 123RF.COM