A MICE Business Day látogatói mondják 1.

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 12. 15:22

Nagy örömünkre szolgál, hogy évről évre visszatérő látogatókat is köszönthetünk a workshopon. Néhány partnerünket arra kértük, mondja el, miért tartja hasznosnak a rendezvényt.

Dudás Kriszta termelésvezetői asszisztens, ebm-papst Hungary Kft.

"A MICE Business Day rendezvényét minden évben nagy örömmel és izgalommal várom. Egyrészt a kiszámíthatósága miatt, másrészt a újdonságok miatt, s e két szempont csak látszólag mond ellent egymásnak.

 

Hiszen egyrészt az elmúlt évek alapján kiszámíthatóan biztos, hogy minden évben nagyon magas színvonalon szolgáltató üzleti partnerekkel lehet itt találkozni.

Ugyanakkor minden évben megújul, bővül a kiállítók, a bemutatkozó területek listája, így minden alkalommal újabb együttműködéseket tudunk kialakítani.

A MICE Business Dayt rendkívül hatékony és hasznos rendezvénynek tartom, mert ami egyébként több napba kerülne, vagyis megkeresni, eljutni, egyeztetni  az idegenforgalom új szereplőivel, vagy a régi szereplőkkel az új lehetőségekről, azt itt egy nagyon szép és mindig új helyszínen egy nap alatt kényelmesen lehet megtenni."

 

Várjuk szeretettel az UP Újpesti Rendezvénytéren, 2019. november 12-én!

Kövesse a MICE Business Dayről szóló friss híreket az esemény Facebook-oldalán!