A MICE Business Day kiállítói mondták: Gulyás Eszter, a Szidónia Kastélyszálloda igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 11. 10:00

Visszatérő kiállítóinkat arra kértük, mondják el, miért tartják fontosnak, hogy évről évre ott legyenek a MICE Business Dayen.

"Nagy „rajongója" vagyok a MICE Business Daynek, nem kérdés, hogy minden évben visszaérünk, illetve szívesen ajánlom a kollégák részére is.

Különleges és egyedi rendezvénynek tartom a MICE Business Dayt, ahol nagyon jól szervezett körülmények között találkozhatunk olyan piaci szereplőkkel, akiknek elérése különösen fontos számunkra.

A kastély minden eseménynek elegáns miliőt biztosít

Fotó: szidonia.hu

Nagyszerű, hogy a szervezők évről évre fejlődnek és megújulnak, de kiemelnék egy állandó dolgot (talán a legfontosabbat!), hogy a látogatók kizárólag releváns célcsoportból érkezhetnek.

Örülünk, hogy – ellentétben egyéb rendezvényekkel – nem a kiállítóknak szeretnének eladni a látogatók, így az ügynökök és „árusok" komolyan ki vannak szűrve.

A kastély termei nagyon sokféle eseménynek kínálnak helyszínt

Fotó: szidonia.hu

Szállodánk életében nagyon fontosak a minőségi rendezvények, és eddig bátran mondhatom, hogy minden alkalommal olyan látogatók kértek hozzánk időpontot üzleti rapid randira, akikkel működő kapcsolatot tudtunk kialakítani. Több esetben megvalósult rendezvényt mutathattunk fel ennek köszönhetően."

Gulyás Eszter, a Szidónia Kastélyszálloda igazgatója

 

Várjuk szeretettel az UP Újpesti Rendezvénytéren, 2019. november 12-én!

Kövesse a MICE Business Dayről szóló friss híreket az esemény Facebook-oldalán!