A Mondial Assistance az egyik legsokoldalúbb támogatója a turizmus szakma közösségi rendezvényeinek

Szerző: PR

Forrás: turizmus.com

 2017. október 04. 09:42

Idén már hetedik éve, hogy a Turizmus Regatta névadó főszponzoraként támogatja a balatonfüredi eseményt, mely csapatépítő és közösséget kovácsoló szakmai rendezvények közül az egyik legnagyobb hazánkban, és ami évről évre egyre több érdeklődőt és versenyzőt vonz a turizmusban dolgozók közül.

Nagy Róbert

Fotó: Grósz Balázs

A hosszú évek óta, a szakmai rendezvényeken névadó szponzorként megjelenő Mondial Assistance Magyarországi Fióktelep vezetőjét, Nagy Róbertet kérdeztük, a támogatások fontosságáról és a szponzorált események közösségformáló jelentőségéről.

A Mondial Assistance idén ünnepli 10 éves fennállását Magyarországon, és több szponzorált eseményük már 6-7 éve folyamatosan megrendezésre kerül a szakmában. Miért tartják fontosnak, hogy évente több különféle eseményt is szervezzenek ill. támogassanak a turizmus területén dolgozóknak?

Mivel cégünk 67 éve van jelen a világban és mára már 5 kontinens 75 országában tevékenykedik, így igen jelentős rálátásunk van nem csak az utasbiztosítással összefüggő eseményekre, hanem azokra a folyamatokra is, mely nem gazdasági jelentőséggel, csupán „csak” közösségépítő szereppel bírnak. Úgy gondoljuk, hogy az év egyes időszakaiban a kollégáknak, a partnereknek, a szakmának szüksége van arra, hogy csak úgy együtt lehessenek és kötetlenül jól érezhessék magukat, ezáltal elősegítve a hatékonyabb munkavégzésüket a hétköznapokban.

Miben más ez, a biztosítók és az utazásszervezők által szervezett tanulmányutakhoz vagy szakmai estékhez képest?

Nincs adott eredmények eléréséhez kötve a részvételi lehetőség és nincs zártkörű meghívás sem. Az általunk szponzorált eseményeken bárki részt vehet. Többségében a szakma bármely dolgozója által elérhető és megfizethető költségekkel dolgoznak az eseményeink szervezői, így meg tudunk mozgatni akár 3-400 embert is egy-egy hétvégére, vagy akár 3-4 napra is. Itt többről van szó, mint hogy együtt elmegyünk és egy pár órát bulizunk. Sokan csapatépítésre, partnerkapcsolatok megerősítésére és baráti beszélgetésekre is használják rendezvényeinket, melynek csak pozitív hatását érzékelhetjük a visszajelzések alapján.

Mondial Assistance Turizmus Regatta

Fotó: Mondial Assistance

 

2 illetve pontosan szólva 3 olyan nagy esemény mögé állt be a Mondial Assistance Magyarországon, mely már 7 éve rendületlenül mozgatja meg a turizmusban dolgozókat. Sikeresnek gondolja ezeket a rendezvényeket?

Ezek az események a turizmusban tevékenykedő cégeknek és azok dolgozóinak szól, akiknek a folyamatos visszajelzései és véleményei megerősítik ezen szponzorált események létjogosultságát. Ezt alátámasztandó statisztika, hogy évről évre egyre emelkedik a résztvevők száma, ahogy ezt mutatja a most szeptemberben megrendezett VII. Mondial Assistance Turizmus Regatta rekordszámú résztvevőinek a száma is. Másik nagy rendezvényünk a téli sport szerelmeseinek szól. Most januárban szintén 7. alkalommal kerül megrendezésre a VII. Mondial Assistance Turizmus Sí- és Snowboard kupa, mely szintén több mint 300 fős szokott lenni. Idén is Lachtalba várjuk az érdeklődőket. Szintén szeptemberben zajlott le a VII. Mondial Assistance Focikupa is, ahol Partnereink csapatai mérhették össze tudásukat.

Mondial Assistance Turizmus Sí- és Snowboard kupa

Fotó: Mondial Assistance

 

7 éve rendületlenül zajlanak ezek az események, mely dicséretes és a szakmában már szinte mindenki számára ismert. Azonban vannak olyan eseményeik is, amik kifejezetten csak a saját Partnereiknek kedveznek. Kiemelné a legsikeresebbet?

Igen, mi is örülünk annak, hogy nevünk nem csak a minőségi és innovatív utasbiztosítási termékeink értékesítése során, hanem a szakmának szóló, közösségépítő rendezvényeinken is tovább erősödik. De természetesen szeretünk néha csak a Mi saját partnereink kedvében járni, mint ahogy tesszük ezt már 10 éve a nyári „Hűsítő járatunkkal”, mely keretében nyáron fagyit és jégkrémet osztunk az ország minden pontján azon Partnereinknek, akikkel egész évben dolgozunk. Ez egy igen sikeres kezdeményezés, és jóleső gesztus a nagy nyári melegben. Idén közel 1500 Partner kollégát sikerült megfagyiztatnunk, ami szintén rekordnak számít a 10 év alatt.

Fagyi akció

Fotó: Mondial Assistance

 

Ez tényleg egy igen remek módja a partnerkapcsolatok ápolásának! Reméljük jó szokásukat a következő évekre is megőrzik.További sok sikert munkájukhoz és az eddigiekhez hasonlóan eredményes rendezvényeket kívánunk!