A MTÜ-nél járt a Hungary NEXT ország-márka-műhely

Forrás: turizmus.com

 2017. június 06. 13:38

Bemutatkozó beszélgetésen fogadta a Hungary NEXT delegációját a Magyar Turisztikai Ügynökség, 2017. május 29-én.

A „Magyarország, MerítünkBelőled" NEXT-projektet és prezentációt az MTÜ kommunikációs vezérigazgató-helyettese, Bánhegyi Zsófia és Kassitzky Attila kommunikációs igazgató hallgatta meg.

Mint Bódis Gábor, a NEXT alapítója fogalmazott, kiemelt jelentősége lesz a 2020-ig tartó attrakciófejlesztési források lehívásának, továbbra is kulcsszó marad a fenntarthatóság.


A jelenlegi előkészítő munka a benchmark-elemzés, amelyhez jó adalékokat és hasznos szempontokat nyújt a Hungary NEXT best-parctice portfóliója, valamit a 2014-ben nyertes „Hungary. Still & Sparkling" márkakoncepciója.


A szakmai egyeztetés-sorozat további lépéseit és menetrendjét a felek közeljövőben dolgozzák ki, annak érdekében, hogy a nem túl távoli jövőben debütáló ország-márka és annak alrendszerei a lehető legmodernebbek és leg-egyedibbek lehessenek.

A Hungary NEXT műhelyét még Bárány Attila, a magyar termék rajongókat tömörítő online portál gazdája, Szita Miklós producer, a Hello Hungary - Hello Budapest filmsorozat kitalálója, Sztranyovszky Dániel tartalom menedzser, Pandur Bálint új médiaszakértő, illetve Bódis Krisztián, a Budapest Images gyűjtemény tulajdonosa és fotósa képviselték.