A MUISZ a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara tagja lett

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 25. 09:52

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége belépett a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarába azzal a céllal, hogy a mintegy 900 tagvállalattal rendelkező szervezet szereplői megismerjék a szövetség tagjait, utazási irodáit.

A MUISZ a jövőben rendszeresen részt vesz a DUIHK (Deutsch-Ungarische Industrie- und Handelskammer, Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara), rendezvényein, és nem titkolt célja, hogy tagjai professzionális utaztatási, rendezvényszervezési szolgáltatásait a kamara tagvállalatainak figyelmébe ajánlja. Fontos cél továbbá, hogy a rendezvényeken tapasztalatokat cseréljen a gyakorlatorientált német vállalkozásokkal és az így szerezett tapasztalatokat megossza tagjaival.

Balról jobbra Gabriel A. Brennauer,  Balogh Ilona (DUIHK)  Drégely Ágnes, (MUISZ) Czeiszing Miklós (DZT) Tukacs Zsuzsa, Erdei Bálint (MUISZ)

Fotó: DUIHK / SIPKA

A DUIHK a német gazdaság hivatalos magyarországi képviselője, Magyarország legnagyobb bilaterális vállalati szövetsége. 1993‐ban alapították, legfontosabb feladata a magyar‐német gazdasági kapcsolatok előmozdítása. A DUIHK a világ mintegy 90 országában, több mint 130 városban működő német külkereskedelmi kamarai hálózat (AHK) tagja, valamint a Bajor és a Szász Szabadállam hivatalos magyarországi képviselője.

Kapcsolódó cikkek