A műjégpályán tartotta partnerpartiját az ibis

Forrás: turizmus.com

 2014. december 11. 16:03

A magyarországi ibis szállodák december első hetét szemelték ki, hogy partnereiket meghívva megköszönjék a sikeres együttműködést, és - mint ahogy az már évek óta hagyomány- egy igazi élménnyel koronázhassák meg az estét.

A helyszín ez alkalommal a Városligeti Műjégpálya volt, ahová 140-en látogattak ki. Az érkező partnereket maga a Mikulás fogadta, hogy egy kis meglepetéssel kedveskedjen. A hideg téli estén többek közt forró tea, puncs, forralt bor és frissen sütött finomságok várták a vendégeket.

 

Kormány Balázs, a magyar és szlovák ibis szállodák üzemeltetési igazgatója elmondta, hogy a 2014-es év nagyon sikeres az ibis számára és jövőre is hasonló eredményeket várnak.

Az este folyamán a vendégek közül kilépő fiatal operaénekesek adtak át egy csokorravalót a legismertebb opera slágerekből és áriákból. Kellemes beszélgetések, jó hangulat és egy csapat pingvin (ibises igazgatók képében) fémjelezték az estét. A partnerparti résztvevői korcsolyát húzva késő estig gyönyörködhettek a Vajdahunyad várának díszleteiben.