A német utazók a Carbonát választották a legjobb gyógyszállodának

Forrás: turizmus.com

 2015. március 10. 14:27

Több száz hotel közül a német FIT Reisen ügyfeleinek véleménye alapján a hévízi NaturMed Hotel Carbonának ítélte a Health&Spa kategória legjobbjának járó díjat.

A hévízi NaturMed Hotel Carbona lett 2014 legjobb Health&Spa szállodája a német FIT Reisen közönségszavazatai alapján. Az immár hatodik éve, három kategóriában odaítélt közönségdíjat az egészségturizmus területén működő nemzetközi mezőny legkiemelkedőbb szállodái kaphatják. A több ezer utazó részvételével zajló, kérdőíves megkérdezés során Health&Spa, Ayurveda és Wellness&Beauty szolgáltatások területén hirdetnek győztest.

Hévíz legnagyobb szállodája szolgáltatásainak kiváló minőségével, sokoldalú egészség- és beauty kínálatával, valamint egészségközpontja és wellnessrészlege kiemelkedő színvonalával tűnt ki versenytársai közül.

A közelmúltban a TripAdvisor utazói is díjazták a Carbonát. A nemzetközi portál több milliós közössége ugyanis családi kategóriában a legjobb 10 hazai szálloda közé választotta, így a szálloda elnyerte a TripAdvisor Travellers' Choice 2015 díjat. (x)