A Szallodak.hu az Uniqa turisztikai partnere

Forrás: turizmus.com

 2016. június 07. 19:12

Az Uniqa Biztosító teljes körű belföldi szállás- és rendezvényhelyszín bonyolításaira kiírt idei tendert a Szallodak.hu csapata nyerte el.

Így a biztosítótársaság állandó partnerévé vált a Szállodák.hu – akikkel nem mellesleg már a korábbiakban is sikeres együttműködést folytatott a cég számos esemény lebonyolítása során. A kiírás alapján határozatlan időre szólóan választotta maga mellé a turisztikai vállalatot az UNIQA Biztosító.

Megtisztelve érezzük magunkat, hogy 2016. júniusától a Szállodák.hu partnerként működhet együtt a népszerű biztosítótársasággal. A kiírás nem csak egyfajta árverseny volt, hanem a szolgáltatások színvonalának összemérése. – jelentette ki Tatár György, a Szallodak.hu ügyvezető igazgatója. – Partnereink azért részesítik előnyben a velünk való közös munkát, mert a professzionális szolgáltatásainkon túl minden esetben 0-24 órás elérhetőséget, valamint minőségi-, és árgaranciát biztosítunk részükre.

A rohamosan növekvő kínálat mellett a szolgáltatások széles körű választéka és minősége az, amivel a Szallodak.hu a corporate üzletágban is folyamatos növekedést tudhat magáénak: a cég 2014-et követően 2015-ben is megduplázta forgalmát, vállalati ügyfeleinek száma az idei évre meghaladta a 800-at, mely a www.cegeshelyszinek.hu portálnak köszönhetően már reaktív módon is növekszik. Rendezvényeik számát tekintve elmondható, hogy immáron az év mindennapjára jut 1-1 esemény. A Szallodak.hu jelenleg teljes körű turisztikai portfolióval áll ügyfelei rendelkezésére: közöttük corporate partnerek és nagyvállalati megbízók szolgálatában. (x)