A Tensi a Costa TOP 5 partnere között

Forrás: turizmus.com

 2016. május 31. 15:56

A Costa Cruises évről évre megrendezi 'Protagonisti del Mare' (A tenger bajnokai') elnevezésű évértékelő rendezvényét. A díjátadóval egybekötött évértékelőegy speciális hajóút a szakma számára, melyre minden évben az előző esztendőben kiemelkedő teljesítményt nyújtó utazási irodák hivatalosak.

Idén 1500 utazási iroda részvételével indult el minikörútjára az eseménynek otthont adó Costa Favolosa.

 

Az ún. Fejlődő Piacok országcsoportja – melyhez Magyarország is tartozik – mintegy 105 utazási irodai partnert számlál, többségében Közép- és Kelet-Európa országaiból, de ebbe a csoportba tartoznak olyan piacok is, mint Málta, az Egyesült Királyság, továbbá néhány közel-keleti és észak-afrikai ország is. Közülük idén – szakítva az eddigi gyakorlattal – kizárólag az öt legnagyobb forgalmat bonyolító partner vehetett részt a 'Protagonisti del Mare' rendezvényen.

A Costa hajótársaság magyarországi vezérképviseletét ellátó Tensi Kft. is a meghívottak listáján szerepelt, vagyis az elmúlt évi eladások alapján a Fejlődő Piacok kategóriában a magyar piac a TOP 5 egyike! A címhez egy elegáns díj is tartozik, a már jól ismert 'Protagonisti del Mare' trófea, az a Costa ikonikus C-betűjében „úszó" és lényegében annak formáját mintázó aranyló delfin.