Adó 2015 – ismeri az idei változásokat?

Forrás: turizmus.com

 2015. január 15. 10:38

Kiadónk idén is elkészítette adózásról szóló e-könyvét, amely kifejezetten a turizmus területén tevékenykedő vállalkozásoknak nyújt segítséget napi munkájukhoz. A turizmus.com oldalon kulcsos tartalomként elérhető kiadványt a Turizmus Panoráma magazin előfizetői ingyenesen tölthetik le.

Az e-könyv a 2015. év legfontosabb adójogszabály-változásait ismerteti, a jobb megértést életszerű adózási példák, az ügyintézést pedig nyilatkozatminták segítik. A könyvet dr. Antalóczy Györgyné, a Turizmus Panoráma adószakértője állította össze.

Az Adó 2015 kulcsos tartalomként elérhető a Turizmus.com oldal Háttér menüpontja alatt, a letölthető dokumentumok között, miután bejelentkezett az oldalra.

  • Ha Ön még nem előfizető, de szeretné élvezni az e-könyv nyújtotta előnyöket, fizessen elő itt a Turizmus Panoráma magazinra, hogy a lapelőfizetéssel járó egyéb juttatásokat is igénybe vehesse.
  • Ha már előfizetőnk, de nem tud belépni, hogy ezáltal hozzáférjen kulcsos tartalmainkhoz, kérje szerkesztőségünk segítségét az alábbi elérhetőségeken: 1/492-0455, nagy.katalin@turizmus.com.

Forgassa haszonnal!