Adó és jog 2017-ben

Forrás: turizmus.com

 2017. február 15. 10:23

Kiadónk kifejezetten a turizmus ágazatban működő vállalkozások számára állította össze a 2017-ben érvényes adó- és jogszabályokat. Az anyag már letölthető weboldalunkról, és hamarosan nyomtatásban is megjelenik.

2017-ben sok változás lépett életbe, ezért különösen fontos a naprakész tájékozottság. Az Adó és jog 2017 c. kiadványunk kifejezetten az iparágat érintő szabályokat, illetve ezek 2017-re vonatkozó, legfontosabb módosításait ismerteti, magyarázza.

Kiadványunk két részből áll: az elsőben az adózással kapcsolatos tudnivalókat gyűjtötte össze a Turizmus Panoráma magazin adószakértője, Antalóczy Györgyné könyvvizsgáló és adótanácsadó.

Az adófejezetek letölthetők innen >>

A kiadvány második részében a Turizmus Panoráma jogi szakértője, dr. Salamon András ad részletes betekintést az utazási irodák, szállodák, éttermek és egyéb szolgáltatók mindennapi munkáját befolyásoló jogszabályokba.

A jogi fejezetek letölthetők innen >>

Az Adó és jog 2017 nyomtatásban is megjelent.
Az érintettek térítésmentesen juthatnak hozzá a turizmus ágazat szakmai szervezetein keresztül, valamint átvehető szerkesztőségünkben hétköznap 09:30 és 16:30 között, a 1074 Budapest, Munkás u. 9. címen.

A Turizmus Panoráma előfizetői postán kapják meg a kiadványt.