Átalakult és új munkatársakkal bővült a PR in Hungary csapata

Forrás: turizmus.com

 2022. október 26. 17:05

Az idei év számos változást hozott a Turizmus Kft. PR-ügynöksége életébe: vezetőváltást, új projekteket és új munkatársakat. A PR in Hungary megújult csapatában Gergely Zita PR- és rendezvénymenedzser mellett Kovács Krisztina és Ovics Dana viszi tovább az ügynökség feladatait.

Révész Róbert távozásával a PR in Hungary átalakult, és immár új munkatársak is dolgoznak a cég további sikereiért. Milyen személyi változások történtek nálatok az elmúlt hónapokban?

Gergely Zita

Fotó: Grósz Balázs

Gergely Zita: Kibővült csapatunkban a PR- és rendezvénymenedzseri feladatokat továbbra is közösen látjuk el. Jómagam "rangidősként" az elmúlt években kiépített, hosszú távú kapcsolatokat is tovább erősítem partnereinkkel.

Új munkatársunk Ovics Dana, aki PR-menedzseri feladatokat lát el már a nyár elejétől, és a social media tartalmakért is felel. Kovács Krisztina pedig az egyes projektek szervezésében, azok megvalósításában segít a gördülékenyebb munkamenet érdekében.

 

Milyen feladatok várnak még rátok az év hátralévő részében?

G. Z.: Régi és új partnereink teljes körű PR-tevékenységét – a rendezvényszervezéstől a sajtómegjelenéseken keresztül a tanulmányutak szervezéséig – a tőlünk megszokott színvonalon, ügyfélorientált szemlélettel végezzük,  mert valljuk, hogy hosszú távon csak így érdemes dolgozni.

Az idei évi feladataink nagy része sikeresen megvalósult, még az év vége előtt a horvát és a szerb partnereink számára szervezünk sajtóutakat, és lesznek influencer együttműködések a horvát Liburnia szállodalánccal. Sikeres esztendőt tudhatunk magunk mögött, és nagy erőkkel tervezzük a jövő évet meglévő és új ügyfeleinkkel egyaránt.

Dél-Anatólia felfedezése TV-stábokkal, újságírókkal és utazó bloggerekkel a PR in Hungary szervezésében

Fotó: PR in Hungary

A PR in Hungary kimondottan a turizmusra fókuszál. Tervezitek, hogy esetleg más szegmens irányába is nyittok?

G. Z.: Magyarországon továbbra is mi vagyunk az egyetlen, kifejezetten a turizmus szereplőivel, az ágazathoz kapcsoló ügyfelekkel dolgozó PR-ügynökség.  Nagy előnyünk, hogy egy komplett turisztikai szaklapkiadó és profi újságírói csapat áll mögöttünk, továbbá széles sajtó- és szakmai kapcsolatrendszerrel tervezhetünk. Jelenlegi ügyfélkörünk mellett, ha bővítést egyelőre nem is tervezünk, de új csapatunkkal természetesen ez is a hosszabb távú terveink között szerepel.

 

Kik a legjelentősebb, állandó partnereitek?

Kovács Krisztina: Fő partnereinkkel általában egész éves együttműködés keretében dolgozunk és az eddigi sikeres projekteknek köszönhetően ez a jövőben sem változik. Fontos partnerünk a Horvát Idegenforgalmi Hivatal, a Szlovén Idegenforgalmi Hivatal, a horvátországi Kvarner-öböl legszebb szállodáit tömörítő Liburnia Hotels and Villas, az Európában egyedülálló hibrid konstrukcióban üzemelő a&o hostellánc, csak hogy néhányat említsünk.

Szlovén workshop a PR in Hungary szervezésében, Kovács Krisztina moderál

Fotó: Grósz Balázs

De együttműködünk a szerb és a lengyel idegenforgalmi hivatallal is, valamint örvendetes, hogy belföldi partnereink száma is növekszik. Sikeresek a Debrecen és Pécs városával közös projektjeink.

Projekt alapon pedig időről időre szervezünk régi és új ügyfelek számára is különböző rendezvényeket, médiamegjelenéseket vagy éppen tanulmányutakat.

 

Ovics Dana

Fotó: Grósz Balázs

Melyek voltak az idei legemlékezetesebb események, akciók?

Ovics Dana: Idén sem unatkoztunk, hiszen számos workshopot, rendezvényt szerveztünk, és sok média-együttműködésünk is volt.

A nyár közepén a horvát idegenforgalmi hivatallal közös "sales blitz" keretében LEDO jégkrémmel leptük meg főbb sajtó és influencer partnereinket, de az őszi szlovén workshopunk is nagy népszerűségnek örvendett. És az évnek még nincs vége!

A PR in Hungary elérhetőségei:

E-mail: turizmuspr@turizmus.com
Tel: (+36) 30 676 6880
www.prinhungary.com