Augusztus 26-ig lehet jelentkezni a Turizmus Világnapjára

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 21. 14:53

A BFTK idén is várja azon turisztikai szolgáltatók, valamint Budapest Card-partnerek jelentkezését, akik szeptember 27-én valamilyen akcióval vagy különleges programmal csatlakoznának a turisztikai nyílt naphoz.

Korábban már írtunk arról, hogy a Turizmus Világnapjához kapcsolódóan a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) 2016-ban közel 2000 érdeklődő részvételével turisztikai nyílt napot indított útjára.

A BFTK ismét emlékeztet, hogy az elmúlt két év rendezvényeinek mintájára idén is várja mindazon turisztikai szolgáltatók, valamint Budapest Card-partnerek jelentkezését, akik szeptember 27-én valamilyen akcióval, különleges programmal csatlakoznának a kezdeményezéshez.

A BFTK ezzel a kampánnyal a budapesti turisztikai szolgáltatásokat, attrakciókat szeretné népszerűsíteni, megismertetni a hazai látogatóközönséggel.

A csatlakozás minden turisztikai szolgáltató számára ingyenes

Fotó: turizmus.com

Az eseményhez programokkal csatlakozni 2018. augusztus 26-ig lehet az INNEN letölthető jelentkezési lap beküldésével. A programokra az érdeklődők szeptember elejétől tudnak regisztrálni a www.budapestinfo.hu oldalon keresztül.

Kapcsolódó cikkek

Budapestre készül a UNWTO

2018. július 17.