Fotópályázat! Várjuk a legszebb, autóból készített fotókat

Forrás: turizmus.com

 2016. május 03. 13:04

Erre keressük a választ új, Hertz International-el közös játékunkban. Az Autós panoráma - Éld át a Hertz-cel fotópályázaton a legszebb autós panoráma címért versenyző fotókat várjuk május 23-ig!

Ugye mindenkivel előfordult már, hogy az autóból kipillantva, vagy épp a visszapillantó tükörbe nézve elámult a látványtól, és mindenképpen meg akarta örökíteni azt? Például reggel munkába menet, vagy akár egy nehéz nap végeztével, beleautózva a naplementébe.

 

Most is erre bíztatunk mindenkit! Autózzatok nyitott szemmel, és ha valami szemet gyönyörködtetőt, vagy akár vicceset láttok, fotózzátok le és küldjétek be nekünk! (Ügyelve persze a saját és mások biztonságára...)

Az autóból készült képeket a fotopalyazat@turizmus.com címre várjuk (max 1920 pixel szélesség és max 6 MB), egy kontaktszemély (+cégnév) és az elérhetőségek megadásával.

Egy cégtől több ember is nevezhet.

Beküldési határidő: május 23.

Szavazás: május 25. – június 14.

Eredményhirdetés: június 15.

Valamennyi fotót közzétesszük a Turizmus.com Facebook oldalán, külön galériában, ahol lehet majd rájuk szavazni, és ugyanerre buzdítani az ismerősöket, kollégákat.

Szállj versenybe Te is a legszebb autós panorámának járó elismerésért! Érdemes, a legtöbb szavazatot kapott győztes fotós értékes nyereményben részesül, mely egy 250 euró értékű (hazai vagy nemzetközi) autóbérlési voucher a HERTZ International felajánlásában.

 

A verseny csak a turisztikai szektorban tevékenykedő cégeknek, vagy magánszemélyeknek szól, ezt kérjük igazolni majd a nevezésnél is!

Vigyázz, kész, katt!

A Turizmus Kft. csapata