Az Air France–KLM is a Travelport technológiáját használja

Forrás: turizmus.com

 2016. május 10. 10:02

A Travelport bejelentette, az Air France–KLM is csatlakozott ahhoz a mintegy 160 légitársasághoz, amelyek a Rich Content and Branding nevű értékesítési megoldását használják.

A Rich Content and Brandinget igénybe vevő légitársaságok teljes tartalmában be tudják mutatni az általuk képviselt márkák kínálatát az utazási szolgáltatások megrendelői számára éppúgy, mintha saját honlapjukon tennék. A Travelport megoldása lehetővé teszi számukra, hogy gazdag tartalmú termékleírásokat és grafikákat, opcionális vagy kiegészítő termékeket is megjelenítsenek – a viteldíjcsalád termékeket is beleértve –, és a légitársaságoknak ellenőrzést biztosít azt illetően, hogy miként jelennek meg a termékeik az utazási irodákban dolgozók monitorjain – írja a Travelport közleményében.

Ezenkívül a légitársaságok egyes céges vevőik és utazási irodák számára személyre szabott ajánlatokat, valamint inkluzív és céges kedvezményeket tartalmazó árakat kínálhatnak, amelyeket egyszerűen tudnak bemutatni és promotálni. (x)