Az Airbnb promotálja a Karib-térség turizmusának újraindulását

Forrás: turizmus.com

 2021. március 23. 14:08

A csaknem egy éven át tartó időszakos utazási korlátozások után az Airbnb, a Karibi Turisztikai Szervezet (CTO) és karibi úti célok, köztük a Bahama-szigetek, együttműködést kötöttek annak érdekében, hogy közösen segítsék a térség turizmusának fellendülését a koronavírus után.

Az együttműködés keretében promotálják a CTO országaiba történő biztonságos utazást az Airbnb globális közösségén belül, írja a bahamai kormány hivatalos oldala.

Az együttműködés részeként az Airbnb marketingkampányt indít, amellyel a CTO tagországait népszerűsíti hatalmas globális közösségében.

A kampány során ezenkívül kiküldenek majd egy sor elektronikus hírlevelet, létrehoznak egy promóciós oldalt, illetve a közösségi médiában is megjelennek a karibi hirdetések, amelyek bemutatják az Airbnb-n elérhető szállásokat a térségben. Emellett a kampányidőszak alatt a biztonságos utazásra vonatkozó, már meglévő protokollokat is bemutatják az oldalakon.

karibi_terseg_123rf

Az Airbnb a CTO 18 tagját promotálja majd hírlevélben, illetve a közösségi média oldalakon, segítve a turizmus újraindulását

Fotó: 123rf.com

A partnerség promóciós landing oldala világszerte egyedülálló lesz. Integrálni fogja a CTO több tagországát, népszerűsíti az elérhető szállásokat az egyes úti célokon, és linkeket mutat a karibi térség 18 országának saját weboldalaira. Az Airbnb ígéretet tett arra is, hogy megosztja a rendelkezésre álló adatait a CTO-val, ideértve az utazási trendeket is, hogy megkönnyítse a megalapozott marketingdöntéseket a helyreállítási időszakban.

Neil Walters, a CTO megbízott főtitkára szerint „az Airbnb-vel kötött együttműködés segít abban, hogy felelősségteljesen népszerűsítsük a régiót, úgy, hogy tagjaink számára platformot nyújtunk úti céljaik bemutatásához, miközben kiemeljük azokat az egészségbiztonsági intézkedéseket is, amelyeket a térség országai vállaltak a látogatók biztonságos karibi utazása érdekében.”