Az első személyes sales call Auszriában

Forrás: turizmus.com

 2021. június 03. 15:18

A járványügyi intézkedések május 19-i enyhítésének köszönhetően május 25-27. között megrendezte az év első személyes megjelenéssel lebonyolított sales call-ját a Magyar Turisztikai Ügynökség leányvállalataként működő Visit Hungary Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága Ausztriában.

A pandémia következtében világszerte egyértelművé vált, hogy a közeli országok, mint potenciális küldőpiacok szerepe jelentősen felértékelődött.

A Visit Hungary ennek megfelelően alakította át értékesítési stratégiáját, így az osztrák B2B turisztikai piac kezelésére 2021. február 1. óta saját nemzetközi piacszakértőt nevezett ki Wirth Klára személyében. A turisztikai szakember nyolc év után tért vissza Bécsből, hogy nemzetközi tapasztalataival erősítse a Visit Hungary csapatát.

A sales-call célja az új piacszakértő bemutatkozása mellett Magyarország turisztikai kínálatának promóciója, az újdonságok bemutatása volt - tájékoztatta lapunkat a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Wirth Klára, Zakariás Fruzsina és Simion Giurca, a Bécsben működő idegenforgalmi képviseletek (ANTOR) főtitkára

Fotó: MTÜ

A megbeszélés-sorozaton Zakariás Fruzsina, a Visit Hungary vezérigazgató-helyettese is részt vett, megerősítve a partnereket abban, hogy a Covid utáni időszakban a magyar turizmusirányítás minden eddiginél nagyobb hangsúlyt kíván helyezni az osztrák B2B partnerekkel való együttműködésre.

„Az osztrák utazásszervezői szakma az aktuális, illetve a tervezett nyitási lépéseknek köszönhetően optimista, az utazási hajlandóságot illetően ugyanakkor óvatosak is, mert a szervezett utak újraindulásához még idő kell” – beszélt tapasztalatairól Wirth Klára.

„Nem titkolt célunk, hogy Magyarország elsőként álljon a rajtvonalhoz és mielőbb személyesen látogasson el a küldőpiacokra a kapcsolatok építése érdekében” – jelentette ki Zakariás Fruzsina, az osztrák szakemberek pedig hálásak ezért a hozzáállásért.

Ahogy az ÖBB Railtours Vezérigazgatója és az Osztrák Utazásszervezők Szövetségének (ÖRV) újonnan megválasztott elnöke Eva Buzzi fogalmazott: „Megtiszteltetés és öröm volt számunkra, hogy éppen Önök voltak az első hivatalos üzleti találkozónk az "új turizmusban". Ausztria és Magyarország között a kötelék igazán különleges. Nagyon örülünk az együttműködésnek! Most már tényleg elkezdődik!”

Az osztrák piacon tervezett további aktivitásokkal, ezek időpontjaival, valamint az együttműködési lehetőségekkel kapcsolatban keressék bizalommal Wirth Klárát: Klara.Wirth@visithungary.com, +36 20 398 3985.