Turizmus Café az energiaválságról

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 20. 16:27

Szeptember 21-én, szerda reggel 9 órakor az energiaválság és infláció turizmusra gyakorolt hatásairól lesz szó a Turizmus Café kihelyezett adásában, melyet a szeptember 19-én, hétfőn megrendezett Business Excellence díjátadón, vendégek előtt vettek fel.

A Turizmus Café sorozatunk egy különkiadással tér vissza: szeptember 21-én, szerda reggel 9-kor Molnár László, a GKI Gazdaságkutató Zrt. vezérigazgatója és Udvardi Attila igazgató csatlakozik hozzánk, hogy a turizmus legújabb kihívásairól, az energiaválságról és az inflációról beszélgessenek Érczfalvi András műsorvezetővel.

turizmuscafe_buex

A GKI Gazdaságkutató Zrt. szakértői: Molnár László vezérigazgató (b) és Udvardi Attila igazgató (j) lesznek a szerdai Turizmus Café vendégei

Fotó: Grósz Balázs/Turizmus.com

A közel 40 perces, tartalmas beszélgetés során szóba kerül többek között, hogy miért érzi mindenki úgy a turizmusban, hogy két tűz közé került, hogy fog alakulni az ősszel és a télen az utazási kedv, mennyire jelent terhet a lakosság számára a rezsikiadások és az infláció növekedése. A két szakember elemzi majd a turizmus konjunktúraindex augusztusi és szeptemberi adatait is.

A beszélgetés megtekintéséhez kattintson szerda reggel 9 órakor YouTube-csatornánkra vagy kövesse Facebook oldalunkat, hogy ne maradjon le a közvetítésről!

Az adás nem csak a témáját tekintve különleges: szeptember 19-én a Haris Parkban megrendezett Business Excellence díjátadó során készült a felvétel, így most először nagyobb közönség előtt beszélgettek a Turizmus Café meghívott vendégei.

turizmuscafe_buex

Az adást a Business Excellence díjátadón vették fel, nézők előtt. A színpadon Érczfalvi András (b), Molnár László (k) és Udvardi Attila (j)

Fotó: Grósz Balázs/Turizmus.com