Az MTÜ felhívása amszterdami szakmai rendezvényen való részvételre

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 01. 15:07

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) az ősz folyamán ismét személyes jelenléttel megvalósuló üzleti rendezvényeket szervez külföldön. Október 5-én Hollandiában, Amszterdamban is sor kerül Magyarországot népszerűsítő GINOP szakmai rendezvényre.

A járvány ellenére Hollandia továbbra is Magyarország legfontosabb küldőpiacainak egyike maradt, a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák alapján 2020-ban két hellyel előrébb is került a küldőpiaci rangsorban 2019-hez képest.

A hollandok a főváros mellett előszeretettel látogatnak el vidékre is. A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ adatai alapján legkedveltebb vidéki desztinációjuk a Balaton térsége, a 11 kiemelt turisztikai térségben realizálódott holland vendégéjszakák fele (53%) a Balatonhoz köthető.

A Magyar Turisztikai Ügynökség turizmusfejlesztési stratégiája nemcsak a B2B szegmensben, hanem a B2C marketing kommunikációban is hangsúlyt helyez a holland beutazó turizmus élénkítésére.

Az MTÜ szeretettel várja a holland turisztikai piac iránt érdeklődő utazási irodák, utazásszervezők, innovatív turisztikai szolgáltatók, turisztikai helyszínek, szállodák és szállodaláncok jelentkezését (cégenként egy fő regisztrációját) a rendezvényre.

Jelentkezni az MTÜ regisztrációs oldalán tudnak az itt elérhető regisztrációs adatok kitöltésével.

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 8. 16:00.

A helyek korlátozott száma miatt a Magyar Turisztikai Ügynökség a rendezvényre maximum 10 magyar kiállító jelentkezését tudja befogadni, a regisztrációs lap visszaküldésének időpontját is figyelembe véve. A regisztráció önmagában még nem garantálja a részvétel lehetőségét.

Hollandia legfontosabb küldőpiacaink egyike

Fotó: 123rf.com

A rendezvény a Turisztikai Innovációs Marketing Együttműködési Alapprogram (TIMEA) keretein belül, a GINOP-1.3.5-15-2015-00001 projekt alatt valósul meg. A projekt fő célja Magyarország turisztikai és gazdasági kínálatának népszerűsítése, és a turizmus területén működő vállalkozások piacra jutásának elősegítése.

A Covid-19 vírus miatt bevezetett járványügyi intézkedések változása, a kiutazást és/vagy a rendezvény megszervezését ellehetetlenítő szabályozások esetén a rendezvény időpontja módosulhat, ez esetben az MTÜ erről természetesen külön értesítést küld.

Az MTÜ mindenkinek köszöni eddigi és jövőbeli együttműködését, amit nagyra értékelnek, rendezvényeik enélkül nem valósulhatnának meg!