Még lehet jelentkezni az MTÜ Kiemelt és Edukációs Partner programjára

Forrás: turizmus.com

 2021. július 25. 13:18

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) július 7-én ismét megnyitotta „Kiemelt és Edukációs Partner” pályázatát, amelyre minden régi és új partnerük jelentkezését várják.

Az MTÜ Kiemelt Partnerei előnyben részesülnek a különböző belföldi- és nemzetközi rendezvényekre, valamint vásárokra történő regisztrációkor, amelyeken a részvételi díjból 50% kedvezményre jogosultak. A Kiemelt Partnerek hamarabb értesülhetnek az MTÜ híreiről, azokról a promóciós tevékenységekről, amelyekhez szolgáltatóként csatlakozhatnak, valamint negyedévente exkluzív trendriportokat küldünk ki részükre. Mindezen előnyökön túl kizárólag az MTÜ Kiemelt Partnerei jelentkezhetnek a study tour pályázati alapra.

Pályázni a lenti linkre kattintva lehet az ott található online kérdőív kitöltésével.

A jelentkezés, regisztráció és felületre történő belépés folyamata:

  • Ezután alaposan olvassa el a jelentkezés feltételeit, majd az oldal alján pipálja be és fogadja el a feltételeket.
  • Végül kattintson a Tovább gombra, hogy eljusson a Regisztrációs felületre.

 

A regisztráció után kitöltendő kérdőív kitöltési útmutatója a következő linken elérhető: https://mtu.gov.hu/documents/prod/Kerd--iv-kitoltesi-utmutato.pdf

A pályázati felület július 30. 17 óráig lesz nyitva, ezt követően a Magyar Turisztikai Ügynökség a rendszert lezárja, további pályázatokat nem fogad be.

A következő pályázati időszak a tervek szerint 2022 első felében nyílik majd meg.

A Magyar Turisztikai Ügynökség bízik abban, hogy a korábbi nyerteseket, valamint új partnereket is üdvözölhet Kiemelt és Edukációs Parterei között.

Kérdés esetén forduljanak bizalommal az MTÜ kollégáihoz a business.development@mtu.gov.hu e-mail címen.


Néhány gyakorlati tudnivalók a kérdőív kitöltésével kapcsolatban:

  • Kérik, hogy a kérdőív valamennyi pontját válaszolják meg, a rendszer csak ebben az esetben lép tovább a következő menüpontra.
  • Amennyiben a felület olyan adatra kérdez rá, amely a Pályázó esetében nem értelmezhető, úgy számadat esetén 0-t (nullát) írjanak be, szöveges választ igénylő kérdés esetén pedig – például azzal kapcsolatban, hogy rendelkezik-e LinkedIn oldallal, ,,nem rendelkezem” választ kell adni.
  • A pályázó a ,,cég típusa” kérdés alatt a tevékenységétől függően több kategóriát is megjelölhet.
  • A kérdőív kitöltésének lezárását követően a dokumentum automatikusan megjelenik a Magyar Turisztikai Ügynökség rendszerében, amelyről a őályázó automatikus értesítést kap.

A pályázatokat a Magyar Turisztikai Ügynökség által megbízott, öttagú szakmai grémium bírálja el, amelynek tagjai a MABEUSZ, az MSZÉSZ, az MTSZA, az MTÜ és a MUISZ, 1-1 szavazattal.

Az általuk Kiemelt Partner státuszra jelöltek listája akkor válik véglegessé, amennyiben azt a Magyar Turisztikai Ügynökség menedzsmentje is elfogadja.


(Borítókép: 123rf.com)