Az üzleti turizmust érintő kihívásokról is szó lesz a Business Excellence díjátadóján

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 15. 15:39

A legjobbaknak járó elismerések kiosztásáé és az ünneplésé lesz a főszerep a Business Excellence díj átadóján 2022. szeptember 19-én, a Haris Parkban. A rendezvényen szakmai témákról is szó esik: az esemény programját gazdagító kerekasztal-beszélgetés témája az energiaválság és infláció.

Buda exkluzív találkozóhelye, a Haris Park ad otthont a 12. Business Excellence díjátadó gálának és fogadásnak.Az eseményen az üzleti turizmus legjobbjainak több kategóriában adják át az elismeréseket a Business Traveller Hungary magazin szakmai zsűrije, valamint az olvasóközönség szavazatai alapján.A gála szervezői 16 órától várják a helyszínen a vendégeket. A 17 órakor kezdődő ünnepélyes megnyitón Gál Pál Zoltán, a Business Traveller Hungary magazint is kiadó Turizmus Kft. ügyvezetője, valamint Haris Gergely házigazda köszöntőjét hallgathatják majd meg a vendégek.

Ezt követően „Újabb kihívások a turizmusban: energiaválság és infláció" témában tart kerekasztal-beszélgetést a GKI szakembereivel, Molnár László CEO-val és Udvardi Attila executive managerrel Érczfalvi András, a Trend FM műsorvezetője.Az idei ősz legfontosabb kihívásainak megtárgyalása után következik az est fénypontja, a győztesek kilétét felfedő díjátadó ceremónia. A rendezvényt kötetlen hangulatú networking zárja.

Az eseményt a Visual Europe Group és a Synlab szponzorálja.

A Visual Europe Group (VEG) 20 éves rendezvénytechnikai tapasztalata és leányvállalatai - mint a Project és a Production - révén idén több sikeres rendezvényen megjelent technológiai szolgáltatóként.

Ezek közül kiemelkedik a Giro d'Italia, a FINA úszó világbajnokság, illetve az augusztus 20-ai tűz- és fényjáték.

A vállalat folyamatos fejlődésre és megújulásra törekszik nem csak hazánkban, hanem Európában is, Budapest mellett Madridban, Ljubljanában, és Varsóban nyitottak kirendeltséget.

Múlt hónapban a szlovén fővárosban büszkén vették át idei első nemzetközi díjukat a Conventa Trade Show-n B2I kategóriában, Planet Budapest projektjükért. Fix rendezvényhelyszínek üzemeltetőjeként a VEG biztosítja a technikát többek között az MVM Dome-ban, a Hungexpón vagy a Várkert Bazárban.

A rendezvény támogatói: