Személyre szabott belföldi forgalomélénkítő kampányt indít az MTÜ

Forrás: turizmus.com

 2021. június 14. 12:14

Nagyszabású belföldi forgalomélénkítő kampányt indít a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ). A személyre szabott kampány az ügynökség adatvezérelt ágazatirányítási koncepciójának első eleme.

A belföldi forgalomélénkítő kampány különlegessége, hogy 12 különböző kampányfilm, valamint ennél is többféle közterületi plakát, online hirdetés és újsághirdetés fut majd az ország különböző pontjain, célzottan az ott élőknek szóló üzenetekkel.

A személyre szabott kampány az ügynökség adatvezérelt ágazatirányítási koncepciójának első eleme, minden megyében más és más turisztikai térségről szóló filmeket és hirdetéseket láthatnak majd az emberek – tájékoztatott az MTÜ az új forgalomélénkítő kampány koncepciójáról.

A tervezés alapja a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ adatbázisa volt, amely 2019-es indulása óta gyűjti a statisztikai adatokat többek között azzal kapcsolatban is, hogy a különböző városokban és megyékben élők számára mely hazai úti célok a legvonzóbbak. A rendelkezésre álló adatoknak köszönhetően az érdeklődési körükhöz leginkább illeszkedő kampánytartalom juttatható el a különböző felületeken.

A kampány szlogenje, „Életre kelt a táj!", is arra utal, hogy Magyarország újraindult, eljött az idő, hogy újra felfedezzük hazánkat. Az imázsfilm aláfestő zenéje a Margaret Island Házszám című dala, amely alig több mint egy évvel ezelőtt szintén a Magyar Turisztikai Ügynökség együttműködésével készült el a Road Movie című sorozat részeként.

 

A kampány plakátjaival, kisfilmjeivel június 14-től országszerte találkozhatnak az érdeklődők – tudatta az MTÜ.