Belgrádi B2B workshop – változott az időpont

Forrás: turizmus.com

 2018. október 19. 10:12

Új időpontban, november 22-én szervezi meg a YUTA (Szerb Utazási Irodák Szövetsége) és a TOP One PR ügynökség a belgrádi magyar turizmus B2B workshopot.

Így a magyar partnereknek november 5-éig még lehetőségük van jelentkezni. A rendezvényre elsősorban a szerb piac iránt érdeklődő szállodák, beutaztató irodák, desztinációk, térségi TDM szervezetek képviselőit várják a szervezők.

A workshop első felébenB2B meetingeket szerveznek. A szerb oldalról több mint 30 kiutaztató partner iroda képviselői mellett szakszervezeti vezetők, céges utaztatók részvételére számítanak.

Belgrád

Fotó: turizmus.com

A B2B meetingeket követően, kötetlen koktélpartykeretében lesz lehetőségük a kapcsolatok mélyítésére, ahol a szerb utazási irodák tulajdonosai, vezetői mellett olyan nagyvállalatok döntéshozóit is meghívják, akik tréning-és csapatépítő programokat szerveznek.

Így ezt az alkalmat a kifejezetten céges utazási lehetőségek, csapatépítő programajánlatok bemutatására javasolják, hiszen több mint 30 vezető szerb vállalat és szervezet (gyógyszeripari, IT, autógyártás, telekommunikáció, államigazgatás, honvédelem stb.) képviselői kapnak meghívást az eseményre.

Bővebb információ és jelentkezés:

Kincses Márk

+36 30 385 5530

markincses@gmail.com