Bemutatásra vár a stratégia

Forrás: turizmus.com

 2017. október 10. 16:08

Bánhegyi Zsófia, az MTÜ vezérigazgató-helyettese többek között a szakmai bemutatásra, majd kormányzati elfogadásra váró nemzeti turizmusfejlesztési stratégiáról beszélt az október 10-i marketingkonferencián.

Amint arról az MTI beszámolt, a PPH Publishing rendezvényén a vezérigazgató-helyettes elmondta, hogy a régió leghatékonyabb turizmusmarketingjének a kialakítása a cél. Megújul az MTÜ marketing eszköztára. A tervek között szerepel a közösségi médiában új, önálló video-tartalomsorozat indítása, és megújul a nemzeti marketing szervezet honlapja is.

Bánhegyi Zsófia a kiemelt feladatok között említette, hogy a célcsoportok pontos ismeretével folytassanak értékesítést támogató kampányt. A 2018-ban induló kampány a külföldiek hosszabb tartózkodását és magasabb költését célozza meg.

 

A 2018-ban induló kampány a külföldiek hosszabb tartózkodását és magasabb költését célozza meg

Fotó: Lonely Planet

Az MTI tudósításából kiolvasható az is, hogy Bán Teodóra, a BFTK ügyvezetője többek között elmondta: a konferencia fontos üzenete, hogy Budapest jól látható, jól megfogalmazható, biztonságos városként, vendégbarát úti célként épüljön be a köztudatba. Hozzátette, hogy a BFTK elsődleges feladata a Budapest turisztikai márka gondozása.