Beválasztották a Spirit Hotelt a világ elit klubjába

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 22. 12:50

Az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel elnyerte a Seven Star Global Luxury Awards „Signum Virtutis” díjat, amelyet évről évre a világ vendéglátói, szállodaipari, utazási és szolgáltatói szektorainak legkiválóbb képviselői kaphatnak meg.

A díjjal a sárvári luxushotel bekerült a világ különleges prémium márkákat és szolgáltatásokat tömörítő elit klubjába.

A nemzetközi elismerést 2013-ban alapították azzal a céllal, hogy a luxusmárkák és szolgáltatások közül kiemeljék a legkiválóbbakat. Idén immár 21 kategóriában nyerhették el a legjobbak a rangos minősítést. A nyerteseket közönségszavazás és a szakmai bizottság értékelése alapján választották ki, így a díj a szakmai elismerés mellett fontos visszajelzés a közönség részéről is.

Az öt kontinensről a Spa kategóriában díjra jelölt 317 hotelből összesen 51 nyerte el a legkiválóbbaknak járó „Signum Virtutis” kitüntetést. Európából a 106 jelöltből 17 ötcsillagos szálloda kapta meg a díjat a magyar Spirit Hotellel együtt.  A nyertesek közt ott volt 3 svájci és 3 spanyol, valamint egy-egy francia, német, osztrák, horvát, cseh, portugál, török, ír, ciprusi és görög luxushotel.

A Seven Star Global Luxury Awards kiemelkedő elismerés a szálloda életében, hiszen ezt a díjat tényleg csak a világ legjobbjai érdemelhetik ki. Kaisinger András, a Spirit Hotel vezérigazgatója szerint az egyedülálló természeti és épített környezet, a visszafogott elegancia, a természetes anyagok használata, a kivételes Spirit csapat magas szakmai tudása, különleges figyelmessége és vendégszeretete mellett a wellness és preventív egészségmegőrző kezelések unikális választéka teszik egyedülállóvá a szállodát. (X)