Budapest készen áll! – itt a #PowerOfLiveEvents kampányfilmje

Forrás: turizmus.com

 2020. október 14. 18:11

A Budapest Convention Bureau tájékoztatja a szakmát, hogy „Budapest készen áll!” címmel elkészült a #PowerOfLiveEvents kezdeményezés kampányfilmje.

Az üzleti rendezvények piacán jellemzően hosszú távra terveznek, gyakran évekkel előre eldől, hol szervezik meg az eseményeket. Amikor a piac újraindul, az eseményeket fogadó desztinációk között elindul a verseny az élő rendezvényekért. A kampány célja, hogy az üzleti döntéshozókhoz eljutva, az elsők között hívja fel a figyelmet Budapestre, mint vonzó rendezvényhelyszínre.

A videó a #PowerOfLiveEvents eseményein és helyszínein keresztül mutatja be Budapestet és viszi hírül a nagyvilágnak az élő rendezvények, a személyes jelenlét erejét.

A #PowerOfLiveEvents eseménysorozat és a film is a BUD CB támogatásával jött létre. Az iroda a Special Effects, a Visual Europe Group és a társszervező Bo-Live Branding Agency kezdeményezését nemzetközi szinten is példaértékűnek tartja, hiszen azon felül, hogy összefogja az egész rendezvényszakmát, nem mindennapi együttműködést is generál pozitív és előremutató szemléletével. A kampány egyértelműen támogatja Budapest, mint versenyképes MICE desztináció erősítését, amely a BUD CB egyik kiemelt célja. Az összefogás remek marketingeszköz a desztináció láthatóságának támogatására, amelyre a jelen válságos időszakban az eddiginél is nagyobb szükség van – írták közleményükben.

A kezdeményezés videója a szervezők és a BUD CB LinkedIn és új YouTube csatornájára is felkerült. Az iroda célja, hogy a film minél szélesebb körben váljon ismerté, eljusson a meetings industry minél több szereplőjéhez, meglévő és jövőbeli ügyfélhez. Ezt elősegítendő nemzetközi social media kampányt indítanak.

A kampány image filmjéhez készült werk videóban az alkotók mesélnek a kezdeményezés céljáról, az eseménysorozat fontosságáról és a filmkészítési folyamatról. A kulisszatitkokat is eláruló filmet ezen a linken érhetik el.

A BUD CB arra kéri a szakmát, annak érdekében, hogy a desztináció láthatósága és a kampány üzenete minél több helyre elérjen, osszák meg a #PowerOfLiveEvents kezdeményezés videóját a saját felületeiken, vigyük hírül együtt a nagyvilágnak Budapest üzenetét.