Budapest néhány kattintással a legjobb európai úti cél

Forrás: turizmus.com

 2018. január 20. 12:42

Budapestet is jelölte a címre a European Best Destinations nemzetközi szervezet, most már csak szavazni kell hozzá az interneten.

A megmérettetés nyertesét internetes szavazás útján választják ki, a legtöbb szavazatot elérő nagyvárosi desztináció kapja az Európa legjobb úti célja címet. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ felhívást adott ki a témában, és szavazásra buzdít mindenkit.

Tavaly Porto szerezte meg az első helyet a European Best Destination „legjobb európai úti cél” szavazásán, amely már 9 éve mutat utat a világutazóknak. A szervezet – amelynek célja az európai turizmus és kultúra népszerűsítése – szorosan együttműködik a kontinens legnagyobb desztinációs és turisztikai hivatalaival, és már több mint 4 millió turistának nyújtott segítséget a legmegfelelőbb úti cél kiválasztásában.

Budapest fényei

Fotó: turizmus.com

Így ezt az elismerést igen könnyű kézzelfogható előnyökre váltani, elég, ha csak a közel százezer érdeklődőre gondolunk, akik figyelemmel követik évről évre a szavazást, azt, hogy hova érdemes legközelebb repülőjegyet foglalni.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, mint a magyar főváros turisztikai szervezete, partnereivel szoros együttműködésben hosszú ideje azért dolgozik, hogy Budapest szépségét és pezsgő kulturális életét minél többen megismerjék, és hogy minél többen el is látogassanak Budapestre. Az eredmény, hogy évről évre nő a fővárosba látogatók száma, a vendégek pedig egyre hosszabb időt töltenek Budapesten.

Január 18-ától február 8-áig bárki szavazhat, és segíthet, hogy a termálfürdők és a fesztiválok városa a European Best Destination szavazásán is első helyre kerüljön. Egy IP-címről hetente egyszer lehet voksolni.

A turisztikai központ arra buzdít mindenkit, hogy minél több Budapest-kedvelőnek küldje el a következő linket:

https://www.europeanbestdestinations.com/european-best-destinations-2018/

Kapcsolódó cikkek