Budapest újranyit! – itt nézheti az online konferenciát

Forrás: turizmus.com

 2021. április 26. 14:59

A Budapest Brand nZrt. április 27-ei online konferenciáján közel húsz turisztikai és vendéglátó szakember előadását hallgathatják meg az érdeklődők.

 

 

Az érdeklődők élőben követhetik majd az eseményt a program hivatalos microsite-ján, amelyhez bárki ingyenesen csatlakozhat.

A konferencia keretében a szállodásokat, utazási irodákat, vendéglátóhelyeket, rendezvényszervezőket és fesztiválokat képviselő szakemberek és szakmai szervezetek számolnak be a következő hónapok nyitási terveiről. Ezen felül egyes budapesti attrakciók képviselőitől hallhatnak majd prezentációkat az érdeklődők. A konferencián megtudhatjuk azt is, hogy milyen lépésekkel készül Bécs a turisztikai szektor újraindítására. A szakmai prezentációk mellett kerekasztal-beszélgetések is színesítik majd a közel 3 órás programot.

Az esemény kifejezetten a szakma képviselőinek kíván iránymutatást adni a budapesti turizmus és vendéglátás újraindulásával kapcsolatban. A szakmaiságot erősíti az a tény is, hogy a konferencia moderátorainak is turisztikai és vendéglátó szakembereket kértek fel.

Az esemény házigazdája Faix Csaba, a Budapest Brand nZrt. vezérigazgatója, szakmai moderátora Erdei Bálint, a MUISZ alelnöke.

A Budapest újranyit! online konferencia tervezett programja:

 

Az esemény szervezési jogát a Turizmus Kft. nyerte el. A szervezők és az előadók egészségügyi biztonságáról az Express PCR gondoskodik, az előadások előtti Covid-19 gyorstesztek biztosításával.


A házigazdák a szakma összes képviselőjét szeretettel várják a rendezvényre április 27-én 9 órától!

Nyissuk együtt újra Budapestet!