Budapest útikalauz a Four Seasons Hotel Gresham Palotától

 2014. április 02. 14:56

Az ötcsillagos luxusszálloda felhasználóbarát, online útikönyvvel valamint saját gyártású kisfilmmel népszerűsíti a fővárost. Az útikalauz amellett, hogy sajátos megvilágításba helyezi a főváros látnivalóit, hasznos tippekkel és ötletekkel is szolgál a az utazók számára.

A Budapest Through Four Seasons Eyes angol nyelvű útikalauz tökéletes útmutató azok számára, akik szeretnek ismerkedni más országok kultúráival, értékelik a múlt történelmét és szeretnének minél többet megtudni a Budapestet és Magyarországot körülölelő értékekről.

Az elektronikus útikalauz 146 oldalon, 7 csoportba osztva ismerteti a város történelmi helyszíneit, kerületeit, személyre szabott szolgáltatásait és kihagyhatatlan látványosságait. A felhasználók megtudhatják, melyek Budapest legjobb éttermei, szórakozóhelyei, valamint a városban megrendezésre kerülő eseményekről is számos információt szerezhetnek.

Az útikalauz által megismerhetik azokat a különleges szolgáltatásokat is, melyeket Budapesten egyedülálló módon csak a Four Seasons tud megvalósítani, legyen az egy privát gourmet túra a város szívében, vagy egy felejthetetlen kikapcsolódás a Balaton környékén.

Az angol nyelvű kalauz online, lapozható formában a www.fourseasons.com/budapest weboldalon keresztül érhető el. Díjmentesen megnyitható számítógépen, laptopon, iPad-en, valamint okostelefonon is.

A budapesti útikalauz mellett a Four Seasons Hotel Gresham Palace egy új, desztinációs kisfilmet is elkészített, mely tökéletes betekintést nyújt Budapest nyüzsgő világába.

https://www.youtube.com/watch?v=EBtOxbw3qjU