Bulgáriába szervezett study tourt a Robinson Tours

Forrás: turizmus.com

 2015. június 16. 12:38

Június 13-án délelőtt érkezett Budapestre a Robinson Tours csapata bolgár tanulmányútjáról, melyen 45 kolléga vett részt.

A csoport június 5-én a pozsonyi repülőtérről indult, így lehetősége volt megismerkedni a szlovák főváros repülőterével, ahonnan minden pénteken indul járat Bulgáriába.

 

A résztvevők az egy hetes túra alatt csaknem 60 szállodát tekintettek meg. Megismerkedtek Albenától – Duni-ig az utasok által igen kedvelt szállodákkal, a Robinson Tours kínálatában szereplő új hotelekkel, valamint azokkal, ahol a Robinson Kölyök Klub keretében egész nyáron magyar nyelvű animáció várja a gyerekeket. A fakultatív programokba is belekóstolhattak, részt vettek egy várnai városnézésen, majd megtekintették a Delfinárium műsorát. Megálltak fotózni a Kaliakra-foknál is, illetve Balcsikban a botanikus kert szépségeit tekintették meg. A csoport a Neszebár óvárosában tett séta után kihajózott a Magellán fedélzetén, és részt vett egy bolgár esten is.

A széles kínálatnak köszönhetően a Robinson Tours-nál valamennyi korosztály megtalálhatja a megfelelő programot, és a nap 24 órájában telepített idegenvezetők is gondoskodnak arról, hogy az utasok folyamatos kiszolgálásban részesüljenek.