Business Excellence díj: szavazzon az üzleti turizmus új piaci szereplőire!

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 27. 10:15

A Business Traveller Hungary magazin szerkesztősége idén 12. alkalommal, 10 kategóriában keresi az üzleti turizmus legjobbjait. Bemutatjuk a szavazásba bejutott, legjobb új piaci szereplőket.

A díjátadó esemény weboldalán néhány napja elindult, szeptember 12-én lezáruló szavazáson az utazóközönség által legnagyobbra tartott, kiemelkedő színvonalú termékkel vagy szolgáltatással piacra lépő turisztikai vállalkozásokat keressük.Az üzleti turizmus legjobbjainak járó Business Excellence díj „új piaci szereplők" kategóriájában olyan vállalkozások közül keressük a legjobbakat, melyek az elmúlt egy évben indították el működésüket. Ikonikus kávéház, négy csillag superior kategóriájú szálloda és egy DMC-hálózat szerepel jelöltjeink közt.

A Business Traveller Hungary magazin idén 10 kategóriában keresi az üzleti turizmus legjobbjait

Fotó: Turizmus.com

A turisztikai kínálatot színesítő, új vállalkozásokat a vendégek és az üzleti partnerek körében egyaránt élénk érdeklődés övezi. Ismerjék meg a kategória jelöltjeit!

 

A Legjobb új piaci szereplők kategória jelöltjei:

 

1. Matild Café & Cabaret

Az egykori „Belvárosi Kávéház" 1901-es pompájában, Matild Café & Cabaret néven nyitott újra idén májusban. A kétszintes kávéház a boldog békeidők életének népszerű és pezsgőszíntere volt, asztalainál híres közszereplők, újságírók és művészek fordultak meg nap mint nap. Ez volt az az üzlet, mely elsőként nyitott újra a II. világháború után, reményt hozva a budapesti emberek életébe.

A történelmi kávéház, több évig tartó és minden részletre kiterjedő renoválás után, eredeti pompájában nyitott meg újra a műemlékvédelem alatt álló Matild Palota épületében. A szecessziós helyszín felidézi a régmúlt hagyományait és kulináris fogásait, kiegészülve a nemzetközi kedvencekkel. Az étlapról a tradicionális cukrásztermékek sem hiányoznak. A nappal nyüzsgő kávéház este egy másik arcát mutatja: 2022 őszétől nemzetközi kabaré show-k kapnak helyet a hidraulikus színpadon, így válik a Matild Café & Cabaret Budapest kifinomult, lenyűgöző és izgalmas szórakoztató központjává.

 

2. One Event Hungary Kft.

A „passion for perfection”, vagyis „szenvedélyünk a tökéletesség” mottójú One Event Hungary Kft.-t 2021-ben alapította két, több évtizedes tapasztalattal rendelkező turisztikai és rendezvényszervező szakember, Horváth Anita és Kálmán István. Vállalkozásuk alapító tagja egy nemzetközi hátterű hálózatnak: az elmúlt két évben Ausztriában, Csehországban, Spanyolországban, Németországban, Hollandiában, a skandináv országokban, Görögországban, Törökországban, New Yorkban és Dél-Amerikában nyíltak tagirodáik.

DMC-hálózatuk sikere szakembereik tudásában, sok éves tapasztalatában, és az innovatív nemzetközi üzleti modellben rejlik. A szakértőik fúziója tökéletes szakmai hátteret garantál ügyfeleik számára bármilyen konferencia, rendezvény vagy incentive program megszervezéséhez és lebonyolításához. A turizmus és rendezvényszervezés jövőjét szem előtt tartva kialakított „Boutique” DMC a sok éves szakmai hátteret a kreativitással ötvözi, mindig készen áll a változásokra, ugyanakkor konzervatív a minőség és az ügyfélelégedettség tekintetében.

 

3. Tisia Hotel & Spa

Tiszaújváros legújabb, 4* superior kategóriájú szállodája magas színvonalon kínál többféle aktív pihenési és kikapcsolódási lehetőséget. Fekvése előnyös, hiszen közvetlen átjárással rendelkezik a a városi gyógy- és strandfürdőbe. A hat szobatípus mindegyike stílusos és exkluzív dizájnnal berendezett, a különböző méretű egységek egyetlen embernek és egy nagy családnak, rövid és hosszú tartózkodásra egyaránt kényelmesek. A spa-részlegen számos exkluzív masszázs-, spa- és kozmetikai kezelést lehet igénybe venni.

A büféreggelit és -vacsorát kínáló étterem a la carte családi és üzleti ebédek elegáns helyszíne is. A szálloda bárja és télikertje széles italválasztékkal és házi süteményekkel csábít. A 450 négyzetméter alapterületű, 220 fős kapacitású konferencia-központ a hét, rugalmasan alakítható teremmel a vállalati és családi rendezvények, workshopok és tréningek ideális helyszíne. A közelben számos szabadtéri csapatépítési lehetőség áll rendelkezésre. Az ipari park közelsége és a környék egyedülálló szolgáltatásai miatt a szálláshely üzletemberek számára is jó választás.

Szavazok az üzleti turizmus legjobbjaira >>>

Szeptember 19-én, a Haris Parkban megrendezett díjátadón kiderül majd, a szakma legfiatalabb vállalkozásai közül kit tartottak a legjobbnak olvasóink.

A rendezvény támogatói: