Cornell Online Certificate kedvezményesen a Corvinus Egyetemen

Forrás: turizmus.com

 2016. november 18. 10:47

A Budapesti Corvinus Egyetem és az amerikai Ivy League-tag Cornell között, a napokban aláírt megállapodás értelmében 2017 tavaszán a hazai turisztikai szakma gyakorlati szakemberei számára is lehetőség nyílik a Cornell Egyetem online certificate képzéseiben részt venni az alábbi területeken.
  • Hotel Revenue Management (Szállodai hozammenedzsment): a program keretében a profitmaximalizálás kiemelten fontos témái kerülnek oktatásra, például az előrejelzés és foglalások menedzsmentje, ár- és elosztási csatorna menedzsment, csoportos foglalások és túlfoglalás menedzsmentje, a szállodai hozammenedzsment nem tradicionális menedzsmentje, továbbá az online marketing és a keresőmarketing.

  • Hospitality Marketing (Szállodai marketing): a program központi elemét az adatokra építő, a stratégiai döntéshozatalt támogató elemzési szemlélet adja. A programban kiemelt hangsúlyt kap továbbá a közösségi- és a mobilmarketing, valamint a keresőoptimalizálás.

  • Hospitality Management (Szálloda menedzsment): a szállodamenedzsment legfontosabb területei közé a pénzügyi menedzsment, a marketingtervezés, a hozammenedzsment és vendéglátó szolgáltatások menedzsmentje tartozik.

A Cornell Egyetem a nyolc legjobb amerikai egyetem között számon tartott intézmény, szállodaiskolája, a School of Hotel Administration pedig a nemzetközi szállodaipar legelismertebb oktatási intézménye. Az iskola oktatói és tanácsadói jelentős szerepet vállalnak a nemzetközi szállodaipar trendjének alakításában. A kiemelten hatékony online képzésekhez a Cornell Egyetem mentori segítséget nyújt, amely során a képzésre beiratkozottak a Cornellen végzett, gyakorló szállodai vezetőktől kaphatnak azonnali segítséget és csatlakozhatnak a hálózatukhoz további szakmai információkért. A kurzusok sikeres teljesítését követően a résztvevők oklevelet kapnak a Cornell Egyetemtől.

 

A képzést minden olyan szakmabeli számára ajánljuk, aki szívesen bővítené menedzsment ismereteit szállodaipar témában, ezzel javítva vállalkozásának eredményeit. A részvétel feltétele minimum középfokú angol nyelvtudás. A képzés várhatóan 2017 márciusában indul, 2016. december 12-i jelentkezési és 2017. január 12-i fizetési határidővel. A Corvinuson keresztül jelentkező hallgatók az eCornell kurzusain kiemelten kedvezményes díjazás ellenében vehetnek részt!

 

A képzések részletes tájékoztatói és bővebb információ a marketing.uni-corvinus.hu/index.php linken érhető el. (x)