Csatlakozzon a Turizmus Világnapja fővárosi programjaihoz!

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 06. 15:28

A Turizmus Világnapjához kapcsolódóan a Budapest Brand Nonprofit Zrt. várja a turisztikai szolgáltatók jelentkezését, akik szeptember 25–26. között, a világnapot megelőző hétvégén valamilyen akcióval, különleges programmal csatlakoznának a kezdeményezéshez.

A Turizmus Világnapját az ENSZ Turisztikai Világszervezete (UNWTO) azzal a céllal hozta létre, hogy ezen a napon a turisták és a turisztikai szolgáltatók, valamint a turisztikai szektorban dolgozók együtt ünnepeljék a turizmust és felhívják a figyelmet a szektor társadalmi, kulturális és gazdasági értékére. A Covid-19 járvány miatt ma különösen fontos az összefogás a turisztikai szakmában.

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre nagyobb az érdeklődés az erre a napra tervezett lakossági programok iránt.

A Turizmus Világnapjához kapcsolódóan a Budapest Brand nZrt. várja mindazon turisztikai szolgáltatók, Budapest Card-partnerek jelentkezését, akik szeptember 25–26. között, a világnapot megelőző hétvégén valamilyen akcióval, különleges programmal csatlakoznának a kezdeményezéshez.

A Budapest Brand nZrt. vállalja, hogy weboldalán, közösségi média felületein megjelenteti azokat a fővárosi és Budapest környéki szolgáltatókat, akik a világnap alkalmából ingyenes vagy kedvezményes – akár online – programmal (pl. ingyenes tárlatvezetés, ingyenes részvétel az adott programon, kedvezményes étel- és italfogyasztás, kedvezményes vagy ingyenes belépőjegy stb.) csatlakoznak a világnaphoz.

A programok és a vendégek regisztrációjáról minden szolgáltató maga gondoskodik. Felhívják a szolgáltatók figyelmét arra, hogy különös figyelmet fordítsanak a járványügyi szabályok betartására programjaik lebonyolítása során.A Budapest Brand nZrt. ezzel a megjelenéssel a budapesti turisztikai szolgáltatásokat, attrakciókat szeretné népszerűsíteni, megismertetni a hazai látogatóközönséggel. A társaság a világnaphoz kapcsolódó programokról hírlevelet, sajtóhírt is készít, azzal a céllal, hogy minél nagyobb körben eljuthasson az érdeklődőkhöz az információ.

Szeptember 25–26. közötti akcióval, különleges programmal lehet csatlakozni az idei Turizmus Világnapjához

Fotó: 123rf.com

Akik szeretnének megjelenni a felületeiken, legkésőbb szeptember 15-ig küldhetik el a megrendezni kívánt programjukat, pontos idő, helyszín és a kedvezmény megjelölésével, a program leírásával, valamint az itt elérhető adatbekérő excel kitöltésével. A jelentkezéshez mellékelni szükséges legalább 1 db, minimum 1920x1080 px felbontású, fekvő, jpg formátumú fényképet, a képhez tartozó szerzői kredit feltüntetésével, illetve a kitöltött és aláírt fénykép felhasználási nyilatkozattal. A képfelhasználási nyilatkozatot egyúttal postai úton is kérik elküldeni a  Budapest Brand Nonprofit Zrt., 1052 Budapest, Városház u. 9-11. I. Pavilon II. emelet levelezési címére.

Az anyagokat a budapest@budapestbrand.hu e-mail címre várják.