Csatlakozzon a Turizmus Világnapja programjaihoz!

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 11. 14:33

A Turizmus Világnapjához kapcsolódóan a BFTK várja azon turisztikai szolgáltatók jelentkezését, akik 2019. szeptember 27-én valamilyen különleges programmal csatlakoznának a kezdeményezéshez.

A Turizmus Világnapját az ENSZ Turisztikai Világszervezete (UNWTO) azzal a céllal hozta létre, hogy ezen a napon a turisták és a turisztikai szolgáltatók, valamint a turisztikai szektorban dolgozók együtt ünnepeljék a turizmust és felhívják a figyelmet a szektor társadalmi, kulturális és gazdasági értékére. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre nagyobb az érdeklődés az erre a napra tervezett lakossági programok iránt.

A Turizmus Világnapjához kapcsolódóan a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) várja mindazon turisztikai szolgáltatók, Budapest Card-partnerek jelentkezését, akik 2019. szeptember 27-én valamilyen akcióval, különleges programmal csatlakoznának a kezdeményezéshez.

A BFTK vállalja, hogy weboldalán, közösségi média felületein megjelenteti azokat a fővárosi és Budapest környéki szolgáltatókat, akik a világnap alkalmából ingyenes vagy kedvezményes programmal (pl. ingyenes tárlatvezetés, ingyenes részvétel az adott programon, kedvezményes étel- és italfogyasztás, kedvezményes vagy ingyenes belépőjegy, stb.) csatlakoznak a világnaphoz.Az eddigiektől eltérően, idén a BFTK nem indít regisztrációs felületet.

A BFTK ezzel a megjelenéssel a budapesti turisztikai szolgáltatásokat, attrakciókat szeretné népszerűsíteni, megismertetni a hazai látogatóközönséggel. A BFTK a világnaphoz kapcsolódó programokról hírlevelet, sajtóhírt is készít, azzal a céllal, hogy minél nagyobb körben eljuthasson az érdeklődőkhöz az információ.

Akik szeretnének megjelenni a BFTK felületein, legkésőbb 2019. szeptember 16-áig (hétfő) küldjék el a megrendezni kívánt programjukat, pontos idő, helyszín és kedvezmény megjelölésével, a program leírásával. Valamint kérik, hogy legalább 1 db, minimum 1920x1080 px felbontású, fekvő, jpg formátumú fotót mellékeljenek, a képhez tartozó szerzői kredit feltüntetésével.

Az anyagokat a regisztracio@budapestinfo.hu e-mail címre várják.