Danubius-meglepetések a Wellness Világnapján

Forrás: turizmus.com

 2016. június 01. 14:16

Az egészséges életmód mellett elkötelezett Danubius Hotels gyógy-wellness szállodái is csatlakoznak nemzetközileg összehangolt programokkal a Wellness Világnapjához 2016. június 11-én.

Aki ezen a napon betér a Danubius Health Spa Resort magyarországi, csehországi, szlovákiai vagy romániai szállodáinak valamelyikébe és igénybe vesz egy kedvezményes szolgáltatást vagy részt vesz valamely egészség fókuszú programon, máris tett valamit az egészségéért, jóllétéért.

„Egy nap, amely megváltoztathatja az életed" – ezzel a mottóval ünneplik június 2. szombatján a testi-lelki jóllétet. E kezdeményezés célja, a Wellness Világnapjának küldetése, hogy ráirányítsa a figyelmet az egészségesebb életmódra.

 

A budapesti Danubius Health Spa Resort Margitsziget a nap folyamán 6 szauna-szeánszra, délután Nordic walkingra, este pedig gyertyafényes úszásra invitálja az érdeklődőket. A DHSR Helia-ban többek közt az innovatív Sparrowbag homozsák tréning kipróbálására lesz lehetőség, melynek hatékonysága többszöröse egy klasszikus súlyzós edzésnek. Bükön a felnőtteket jóga, Nordic walking és a gőzfürdőben sós peeling csábítja, a gyerekekre viszont medencei program vár. Sárváron a keleti wellness-szel, illetve különféle gyógyítási technikákkal ismerkedhetünk meg közelebbről. A marienbadi Nove Lázne többek közt szabadtéri és beltéri Pilates-szel, jógával, gyertyafényes fürdőzéssel valamint vitamindús Comfort Zone koktéllal és speciális Healthy Choice étel kínálattal színesíti a programot. Szovátán vízitorna, Soft ball és gumiszalag mozgásórák mellett mézes és sós szauna szeánszot kínálnak. Pöstyénben az Esplanada szállodában a fájós hátúakat és az idősebbek is megmozgatják, de lesz Fitt ball, Flexibar és egyensúly fejlesztő foglalkozás is, melyhez remek levezetés lehet egy Shiatsu vagy anti-stressz masszázs. Ezen a napon minden szállodában engedménnyel vehetők igénybe bizonyos kezelések is.

A Global Wellness Day részletes programja a Danubius Health Spa Resort szállodákban ITT érhető el.