David Guetta lesz Palvin Barbara mellett az MTV EMA showjában

Forrás: turizmus.com

 2020. október 29. 12:45

A november 8-i rendhagyó virtuális showműsor műsorvezetője Palvin Barbara mellett, a szupersztár DJ és producer, David Guetta lesz, aki az elektronikus zenei élet egyik leghíresebb előadója.

A rendhagyó online díjátadón David Guetta egy különleges zenei produkcióval is készül a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadon – írja közleményében az MTÜ.

A show történetében először kerül reflektorfénybe Magyarország, amelyet az MTV csatornáin keresztül több mint 180 országban közvetít. Az MTV EMA az idei évben a járványhelyzetre való tekintettel rendhagyó, online műsorral jelentkezik majd Budapestről és Londonból.

Az adás során a nézők Magyarország ikonikus helyszíneit láthatják majd világszerte, ahol David Guetta és Palvin Barbara vezetésével egy virtuális turnén vehetnek részt, továbbá a kulisszák mögé is betekinthetnek. A november 8-i esemény során megmutathatjuk országunk csodálatos tájait, építészetét, azokat a helyeket, amelyeket mindenkinek látnia kell, ha egyszer hazánkba látogat. A soha nem látott műsorban David Guetta egy különleges zenei produkcióval is készül a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadon – jelentette be Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

A rendhagyó díjátadón Guetta egy különleges zenei produkcióval is készül

Fotó: mtvema.com/hu-hu

Hatalmas megtiszteltetés, hogy részese lehetek ennek a rangos nemzetközi díjátadónak, és külön öröm számomra, hogy a világhírű DJ és producer mellett mutathatom meg a világnak, hogy milyen csodálatos az országunk – mondta Palvin Barbara magyar szupermodell, az MTV EMA 2020 egyik műsorvezetője.

Az MTV EMA a világ egyik legrangosabb és legismertebb zenei díjátadójának megrendezése hatalmas lehetőséget kínál hazánk számára, hiszen Magyarország és Budapest magára vonhatja akár egymilliárd ember figyelmét, hogy megmutassa Európa egyik legjobb úti célját. Ráadásul akkor lesz rajtunk a világ szeme, amikor minden nagyváros küzd a nemzetközi jelenlétért – mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója a bejelentés után.

Az 1994 óta minden évben más európai nagyvárosból közvetített rendezvény egyedülálló turisztikai reklámértékkel bír, hiszen világsztárok kíséretében hazánk négy különböző ikonikus helyszínét láthatják majd az adás ideje alatt a nézők. A több világsztárt is felvonultató MTV EMA 2020 hivatalos partnere ebben az évben Magyarország.

A november 8-i showműsor további helyszíneiről is hamarosan tájékoztatást adunk.