Debütál az online Budapest MICE Guide 2017-2018

Forrás: turizmus.com

 2017. november 15. 18:04

Online Budapest MICE Guide 2017-2018 készült, mely frissített adatokkal a november 16-án, csütörtökön megrendezendő MICE Business Day workshopon debütál a Pesti Vigadóban.

A hiánypótló kiadványt idén adta ki először a Főváros hivatalos turisztikai és kulturális szervezete a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) a Turizmus Kft.-vel közösen.

Budapest MICE Guide online

Fotó: www.budapestinfo.hu

 

Az angol nyelvű katalógus Budapest konferencia-, rendezvény és incentive kínálatát mutatja be. A Budapest MICE Guide a nemzetközi konferencia- és kongresszus-szervezők, valamint a külföldi és hazai corporate partnerek részére nyújt információt fővárosi konferenciahotelekről, konferencia- és rendezvényhelyszínekről, valamint bemutatja a hazai PCO-kat és DMC-ket. Ezen kívül számos egyéb tudnivalóval is gazdagítja a Budapestre érkező MICE-vendég tudástárát (Általános tudnivalók Budapestről, TOP 10 látnivaló, incentive programok, kulturális- és gasztronómiai kínálat, stb.)

A kiadvány szerkesztői az alábbi paraméterek mentén határozták meg a katalógusba kerülő cégeket:

- Legalább 150 személyes konferenciateremmel rendelkező, 4-5 csillagos (vagy ilyen besorolásnak megfelelő) budapesti szálloda;
- Legalább 150 személyes plenáris teremmel rendelkező, alapfunkcióját tekintve is konferenciák és rendezvények céljára bérelhető helyszín;
- Olyan különleges helyszín, amelynek alapfunkciója eltér ugyan a rendezvények befogadásától (pl. koncertterem, múzeum, fürdő, étterem stb.), mégis alkalmas ilyen célra is;
- PCO vagy DMC cégek.

A MICE Business Day nemzetközi workshopon a hazai és elsősorban környező országok konferencia, incentive és üzleti utazások szolgáltatói közvetlenül, B2B tárgyalások keretében mutatkozhatnak be és juttathatják el ajánlataikat az elsősorban hazai konferencia- és kongresszus-szervezők, rendezvényügynökségek, szövetségek és vállalati utaztatók részére, miközben a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítanak a résztvevők számára.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ képviseletében Dedák Angéla Budapestinfo iroda hálózatvezető, valamint Hargitai Árpád Budapest Card kártya menedzser folytat tárgyalásokat a már előjegyzett partnerekkel. A BFTK munkatársai Budapestinfo információs pulttal is képviseltetik magukat a kiállítótótérben, ahol szintén várják az érdeklődő partnereket.

Az online Mice Guide-ról részletes információk ITT.