Digitális Turisztikai Workshopok: még lehet jelentkezni

Forrás: turizmus.com

 2017. október 11. 10:48

Október 10-én Budapesten indult el, majd három vidéki helyszínnel folytatódik a Digital Turisztikai Workshop, amelyet a Google a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködésben kifejezetten a magyar turisztikai ágazat kis- és középvállalkozásai számára rendez.

Korábban történt

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, az oktatások célja mindenhol az, hogy fejlessze a digitális tudást, hiszen az internet a gazdasági fejlődés egyik legfontosabb motorja, ezért fontos, hogy mind a profitorientált cégek, mind a nonprofit szervezetek, alkotók és kulturális intézmények részt vehessenek olyan képzéseken, amelyek fejlesztik a digitális tudást. A 3 órás Digitális Turisztikai Workshopokon való részvétel, ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A Digitális Turisztikai Workshopok témái:

 

  • Milyen lehetőségeket rejt az internet a vállalkozások részére?
  • Hogyan lehet profitot termelni a weben?
  • Hogyan kerülhet fel a Google térképre és milyen lehetőségeket rejt a Google My Business?
  • Digitális marketingstratégia kialakítása a Google Magyarország tolmácsolásában
  • Beszédes adatok - ingyenes piackutatási eszközök
  • Esettanulmányok, példák turisztikai területről

 

Az ingyenes workshopokon három vidéki és egy budapesti helyszínen lehet részt venni:
(A résztvevők száma korlátozott, egy workshopon 100 fő vehet részt, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött.)

2017.10.18., Balatonfüred
Regisztráció itt >>

2017.10.26., Sopron
Regisztráció itt >>

2017.11.09., Nyíregyháza
Regisztráció itt >>

A képzéseken a kkv-k olyan kézzelfogható tudással gazdagodnak, mely lehetővé teszi számukra az internet adta előnyök eredményesebb kihasználását és ezen keresztül a valós növekedést.

A digitális gazdaság és társadalom fejlettségét mérő mutató (DESI) alapján az EU 28 tagállamainak sorában Magyarország a 21. helyen áll. A digitális felzárkóztatás segítése különösen jó lehetőség a turisztikai szektorban dolgozó vállalkozások számára is, hogy tudatosabban és hatékonyabban használják az internet adta lehetőségeket üzleti céljaik eléréséhez. A turizmus digitális átalakításának aktualitását mi sem mutatja jobban, mint az, hogy az ENSZ Turisztikai Világszervezete (UNWTO), a 2018-as szokásos éves rendezvényét – melynek Magyarország ad helyet – is e téma köré építi fel („Tourism and the digital transformation").