Díjazták a Taste Hungaryt

 2014. június 11. 10:54

A Taste Hungary nyerte el az idei „Drinks Business Award 2014 díjat „A bor- és párlat-turizmus fejlesztése területén elért kiemelkedő teljesítményért" kategóriában. A díj nyerteseit a londoni bormustrán (London Wine Fair) mutatták be június 3-án.

A vezető brit szeszesital-ipari kiadvány által évente kiosztott Drinks Business Awards szakmailag mérvadó, nemzetközileg is elismert díjjá nőtte ki magát a bor- és szeszesital-iparágon belül.

A Taste Hungary a megmérettetésen – többek között dél-afrikai vállalkozásokat maga mögött hagyva - a turizmus kategóriájában győzött. „Az idei nyertes teljesen új megközelítést talált ki arra, hogy miként csalogathatja a turistákat rögtön a kontinens szívébe" - nyilatkozta a Drinks Business Awards.

A Budapesten működő, 2008-ban alapított turisztikai vállalkozás kis létszámú, ill. privát étel- és bortúrákat szervez ügyfelei számára. Túrái a gasztronómia, a helyi étkezési szokások és borok megismertetése köré szerveződnek. A cég elkötelezte magát amellett, hogy autentikus boros és kulináris élményeket kínáljon Magyarország, ill. a régió feljövő borvidékein, hogy vendégeit megismertesse a különböző magyar ételekkel és italokkal, valamint, hogy segítsen a magyar boripar imázsának megerősítésében.

A cég június 4-én megnyitotta Pincekonyháját a Palota negyedben.