Dubaj uralkodója is meglátogatta az expó magyar pavilonját

Forrás: turizmus.com

 2021. november 16. 18:17

Őfelsége Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, az Egyesült Arab Emírségek alelnöke és miniszterelnöke, valamint Dubaj uralkodója látogatást tett a dubaji világkiállítás Magyar Pavilonjában.

Őfelsége megtekintette a Magyar Pavilonban található, hazánk különleges vízkészletét, ásvány- és termálvizeinket, valamint fürdőkultúránkat és annak gyógyászati lehetőségeit ismertető kiállítást.  Leginkább az AquaBar nyerte el a tetszését – itt végigkóstolta mind a három unikális ásványvizünket, és meghallgatta történetüket.

A közel 40 fős delegáció tagjaként Őfelsége Maktoum bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum sejk, Dubaj uralkodóhelyettese, miniszterelnök-helyettes és pénzügyminiszter, Őfelsége Sheikh Ahmed bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, a Dubaj Media Council elnöke, valamint Őfelsége Sheikh Mansoor bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum is jelen volt a látogatás során.

Az uralkodó és delegációja a Magyar Pavilonban

Fotó: MTÜ

Az Egyesült Arab Emirátusok alelnökének látogatása nemcsak a Magyar Pavilon számára jelent elismerést, de hazánk számára is nagy megtiszteltetés, és jelentős diplomáciai értékkel bír.