Duna-parti partnerparti a Thermal Hotel Visegrádban

 2014. április 02. 15:46

A Thermal Hotel Visegrád****superior 10. születésnapja alkalmából kiemelt ügyfeleinek és partnereinek tartott hamisítatlan Duna-parti piknik hangulatú partnertalálkozót.

A hotel vezetősége „Az élmények reneszánsza" jegyében Zafír díjjal jutalmazta 2 legrégebbi partnerének hűségét, akik a nyitás óta minden évben legalább 1 rendezvénnyel képviseltették magukat a szállodában. A zafír „igazkék" színével a bizalom, az őszinteség, a tisztaság és a hűség jelképe.

 

A szálloda is rangos kitüntetésben részült: a Magyar Protokollosok Országos Egyesülete elismerő oklevelet nyújtott át a Thermal Hotel Visegrád vezetőségének és munkatársainak a konferenciákon nyújtott szolgáltatásainak magas színvonaláért.

A matrózruhába bújt személyzet pecsenyéket, a Dunához valamint a Pilishez kötődő hal- és vad étkeket továbbá fröccsöt – melyhez a bor Mátyás király reneszánsz kútjának élethű másolatából folyt –kínált a vendégseregnek. A fergeteges hangulatról a 4forDance táncosai és a Group'n Swing együttes gondoskodott, a színes programok sorát a Duna partról fellőtt tűzijáték zárta. A vendégek a party végén Kádár Ferkó fotószínházában készült korhű képekkel vihették magukkal az este emlékeit.

 

A szálloda ezzel a születésnapi programjával is bizonyította, hogy egyedi ötleteivel és pontos szervezésével a sikeres rendezvények Tökéletes Helyszíne Visegrádon. (x)