DZT-CNN-együttműködés

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 28. 18:19

A CNN videósorozata, a Great Big Story felfedezőútra indul Németországba, a Bauhaus-stílus hazájába a Német Turisztikai Hivatallal (DZT) közösen.

A CNN International Commercial (CNNIC) által kezdeményezett együttműködés része egy Great Big Story videósorozat, amely a legkülönbözőbb csatornákon és közösségi média platformokon több mint 10 millió rajongó, követő és utazó számára válik elérhetővé. A nemrég megjelent első videóban a Great Big Story a Bauhaus kezdeteit kutatja. Minden videót a platformokon és a Great Big Story közösségi média csatornáin a Turner Launchpad-technológia segítségével terjesztenek, hogy közvetlenül elérje a kiválasztott célcsoportokat – köztük a kultúra iránt érdeklődőket, illetve a Németországra fogékony utazókat.

Petra Hedorfer, a Német Turisztikai Hivatal (DZT) igazgatótanácsi elnöke szerint: „A Bauhaus-mozgalom öröksége kulcsfontosságú szerepet játszik a németországi kulturális turizmus attraktivitásában. A CNN-nel való közreműködés tökéletes platformot nyújt arra, hogy nemzetközi nézők számára mutathassuk be a Bauhaus gyökereit és globális hatását, és így még több turistát vonzzunk Németországba.”

Petra Malenicka, a CNN International egyik vezetője így nyilatkozott: „Nagyon örülünk, hogy együttműködhetünk a Német Turisztikai Hivatallal  a Nation Branding-kampány keretein belül. A 100 éves Bauhaus-jubileum előtti évben ez a kampány Németország egyik lenyűgöző oldalát mutatja be, és az ország egyik legbefolyásosabb mozgalma előtt tiszteleg. A sokrétű storytelling és a minőségi márkához kapcsolódó tartalmak  kombinációja az érdeklődő nézők igényes megcélzásával – ez az együttműködésünk lényege.”

Kapcsolódó cikkek